Кои са най-честите причини за съжителството без брак

Кои са най-честите причини за съжителството без брак

1

Според голяма част от влюбените, бракът може единствено да развали хармонията, която са постигнали помежду си. Това сочат резултатите от ново проучване.

1

Съвместно Съжителство

Съвместно Съжителство - актуални заглавия, подбрани публикаци и препоръки. Всичко за Съвместно Съжителство от Ezine.bg. Преглед на статиите за Съвместно Съжителство. Български портал за здравословен живот, фитнес, дом и градина, семейство и Съвместно Съжителство.
Съвместно Съжителство - Десет знака, които издават, че тя ви обича

Десет знака, които издават, че тя ви обича

06.08.20131443936

Лесно може да разберете дали жената, с която излизаш, вече ви обича истински. Трябва само да сте по-наблюдателен, тъй като жените са емоционални и всичко им личи.

Съвместно Съжителство - Десет знака, които издават, че той ви обича

Десет знака, които издават, че той ви обича

28.07.201348109426

Когато се чудиш дали новият ти партньор не само е влюбен в теб, но вече те обича, по десет знака ще разбереш, че чувствата му са станали по-силни.

Съвместно Съжителство - Материално зависимият мъж изневерява често

Материално зависимият мъж изневерява често

05.03.201302314

Мъжете, които са материално зависими от жените си, изневеряват по-често от тези, които изкарват колкото нежната си половинка. Мъжете, които изкарват в пъти повече от жената, също изневеряват.

Съвместно Съжителство - Кога да заживеем заедно с любимия

Кога да заживеем заедно с любимия

09.06.201202030

Когато сте намерили мъжа на мечтите си и имате хармонична и дълбока връзка с него, идва моментът, в който заживявате заедно.