Висок пулс - причини и симптоми

Висок пулс - причини и симптоми

В случай, че пулсът ви е ежедневно висок, налага се да обърнете сериозно внимание на проблема. Посетете специалист, за да разберете дали всичко е наред.

1

Сърдечен пулс

Сърдечен пулс - актуални заглавия, авторски публикаци и съвети. Информация на тема Сърдечен пулс от Ezine.bg. Преглед на статиите за Сърдечен пулс. Онлайн журнал за здраве, диети, дом, семейство и Сърдечен пулс.
Сърдечен пулс - Висока горна и ниска долна граница на кръвното

Висока горна и ниска долна граница на кръвното

08.11.2013281663

Показателите на кръвното налягане са най-често отчитаният показател в човешкото тяло. Те са от особено значение спрямо удължаването на живота. Поради това всеки трябва да е запознат с основните параметри, в които трябва да е то.

Сърдечен пулс - Как да намалим ускорения пулс?

Как да намалим ускорения пулс?

26.07.2013476831

Ако сърцето бие прекалено бързо, когато сте отпуснати, това е сигнал, че сте в лошо физическо състояние или сте стресирани. Дишайте бавно и се научете да медитирате

Сърдечен пулс - Сърца на влюбените бият като едно

Сърца на влюбените бият като едно

13.02.201301004

Влюбените двойки споделят не само общи интереси и едно легло. Връзката между двама души е много повече от това да си довършвате изреченията на партньора си или да се смеете на нескопосаните му шеги.

Сърдечен пулс - Опасен ли е ускореният пулс?

Опасен ли е ускореният пулс?

04.02.2013026050

Измерването на пулса може да даде много важна информация за здравето на човек. Всяко отклонение от нормалната сърдечна честота може да сочи сериозно медицинско състояние.

Сърдечен пулс - Ускорено сърцебиене при децата

Ускорено сърцебиене при децата

15.01.2013011647

Много често ускореното сърцебиене при децата е съпроводено с по-висока температура. Нормална температура при дете е приблизително 37 градуса, но тя може да варира.