8 грешки по време на цикъл, които правите всеки месец

8 грешки по време на цикъл, които правите всеки месец

Ако използвате тампони или превръзки, които са изработени от коприна или избелен памук - прекратете тази практика! Те са разпространени и достъпни, но изследвания показват, че могат да съдържат следи от пестициди, остатъци от избелване и диоксин

1

Тампони

Тампони - актуални теми, авторски публикаци и съвети. Всичко на тема Тампони от Ezine.bg. Преглед на статиите за Тампони. Онлайн журнал за здраве, мода, красота, дом, семейство и Тампони.
Тампони - Ежедневните продукти, които не ползваме според идеята на създателите им

Ежедневните продукти, които не ползваме според идеята на създателите им

25.01.2018011703

Повечето предмети от бита, които запълват лавиците в домовете ни, са проектирани от корпоративни маркетолози и разработчици, които са променили първоначалната идея на продукта, който виждате.

Тампони - Менструалната чашка измества превръзките и тампоните

Менструалната чашка измества превръзките и тампоните

20.03.201701375

Менструалната чашка – това е иновацията, която ще ви накара да забравите за дамските превръзки и тампоните. Този нов и екологичен продукт защитава здравето ви, а материята му го превръща в удобно средство за дамска хигиена.

Тампони - Умен тампон пази жените от СПИН

Умен тампон пази жените от СПИН

06.08.20140658

Според последните проучвания, които са правени (на геловете и на нишките на тампона), нишките на разграждащия се тампон, могат да задържат в себе си десет пъти по-голяма концентрация от лекарството в сравнение с геловете.

Тампони - Вредни ли са тампоните?

Вредни ли са тампоните?

27.04.2013026873

Съвсем ясно е, че производител на тампони ще ви каже, че е по-добре да носите тях, отколкото дамски превръзки. Но каква всъщност е истината за дамските тампони и не са ли в действителност вредни?

Тампони - Превръзки или тампони?

Превръзки или тампони?

24.01.201305717

Кой ли обича онези дни , които са изпълнени с болка, дискомфорт и със страха да не съм се изцапала . Кое да изберем? Изборът не е голям, но поне може да избираме между два варианта – дамски превръзки или тампони.

Тампони - Какво трябва да знаем за тампоните

Какво трябва да знаем за тампоните

22.11.2012021908

Без съмнение дамските тампони са практични и удобни. Ако използваме светли дрехи дамските тампони са незаменими. Какво трябва да знаем за тампоните, ако ги използваме често?