Имате ли татуировка? Изложени сте на риск от топлинен удар

Имате ли татуировка? Изложени сте на риск от топлинен удар

0

В наши дни почти всеки има татуировка. За да бъдем по-точни, един на всеки пет европейци е нарисувал нещо върху себе си, за да улови специален спомен или човек върху кожата си. Все пак това, което повечето от не осъзнават, е, че освен цялостната визия, та

1
Татуировки - актуални теми, авторски публикаци и идеи. Информация на тема Татуировки от Ezine.bg. Преглед на статиите за Татуировки. Онлайн журнал за здраве, звезди, дом, семейство и Татуировки.
Татуировки - Феновете на татусите имат суперсилен имунитет

Феновете на татусите имат суперсилен имунитет

09.01.20170216

Татуировките, така модерни в последните години, могат да се окажат полезни за здравето. Направата им върху кожата засилва имунитета.

Татуировки - Мъжете с татуировки изневеряват по-често

Мъжете с татуировки изневеряват по-често

28.12.20160101

Жените винаги са били предпазливи, когато излизат на среща с обемисти мъже, покрити с татуировки. Ново изследване сега показва, че ако свалката се е развила добре и те са се обвързвали с такъв представител на силния пол, не трябва да свалят гарда. Според

Татуировки - Тялото ви се бори с татуировките цял живот!

Тялото ви се бори с татуировките цял живот!

17.05.20161358

Агресивното рисуване върху кожата с мастило се приема от тялото като нападение. Ежедневно тялото ни изхвърля над 1 млн. клетки или по 40 хиляди на час. Теоретично това означава, че всяко нещо, нарисувано върху кожата, трябва да бъде заличено

Татуировки - Хората с татуировки са агресивни и враждебни

Хората с татуировки са агресивни и враждебни

20.12.20150180

Хората, които имат татуировки по тялото си, са значително по-агресивни в сравнение с онези, които нямат никакви рисунки, сочи изследване на учени от Великобритания

Татуировки - Нов хит: Татуировки за коса

Нов хит: Татуировки за коса

28.10.20151838

Една от най-новите модни тенденции в света на иновациите за коса са временните татуировки. Да, точно така – временни татуировки за коса.

Татуировки - Новата ера в татуирането - 3D татуировки

Новата ера в татуирането - 3D татуировки

06.09.20150357

Технологията na 3D татусите на пръв поглед изглежда проста. Художници създават дигитални изображения, които сливат текстове, графити, изкуството и тежки сенки

Татуировки - Бионсе завъртя бизнес с татуировки

Бионсе завъртя бизнес с татуировки

11.08.20150199

Желаещите да се окичат с татуировките на Бионсе могат да направят своя избор измежду 57 различни татуса, като всеки от тях струва 28 долара.

Татуировки - В крак с модата с металически татуси

В крак с модата с металически татуси

28.07.20150571

Временната татуировка в металическите нюанси се превърна в заместител на аксесоарите – сребърните и златни татуси много успешно имитират бижута. Можете да си направите татус на пръста като пръстен или на китката вместо гривна.

Татуировки - Кули върху краката са новият хит в татусите

Кули върху краката са новият хит в татусите

25.07.20150314

Новата мода в татуировките са кули, изрисувани върху краката на човек. Татусите са изключително детайлни и се придобиват завършен вид, едва когато двата крака са долепени един до друг.

Татуировки - Татуировките могат да причинят рак

Татуировките могат да причинят рак

30.09.201301167

Британското здравно министерство предупреди, че в мастилата, с които се правят татуировките, са открити опасни токсини, от чието натрупване може да се предизвика появата на ракови клетки.

Татуировки - Жените с татуировки пускат по-лесно

Жените с татуировки пускат по-лесно

03.07.201332562

Жените, които имат татуировки по тялото си, пускат по-лесно, става ясно след френско проучване. То е направено от специалисти от университета в Южна Бретан на плажовете, където са разпитани много мъже.

Татуировки - Татуировките с кана провокират левкемия

Татуировките с кана провокират левкемия

04.04.20131912

Татуировките с кана, които са толкова популярни в Азия и Близкия изток, са свързани с висок риск от левкемия. Каната не е опасна, но разтворена с бензол, може да предизвика алергии и тумори.

  • Новини и Съвети

  • Нови
  • Последно коментирани
  • Популярни
  • Най-коментирани