Как да заговоря момче?

Как да заговоря момче?

Когато искате да заговорите момче, е важно да сте усмихнати. Никой не харесва момичета, които се мръщят или пък имат нацупен вид.

1

Тийнейджъри

Тийнейджъри - актуални статии, избрани публикаци и съвети. Информация на тема Тийнейджъри от Ezine.bg. Преглед на статиите за Тийнейджъри. Онлайн журнал за здраве, фитнес, дом, семейство и Тийнейджъри.
Тийнейджъри - Сдобряването с детето във всяка една възраст: Кога и как

Сдобряването с детето във всяка една възраст: Кога и как

06.04.20180268

Конфликтите в едно семейство са неизбежни. В името на добрите отношения трябва да сме наясно как да се справяме с тях. Това е особено важно, когато става въпрос за деца.

Тийнейджъри - Родители: Никога не подлагайте тийнейджърите на диета!

Родители: Никога не подлагайте тийнейджърите на диета!

09.03.20180132

Тийнейджърите, които са подлагани на диети от родителите си, правят същото със своите деца в по-късен етап. Така се създава един нездравословен цикъл, който вреди на децата.

Тийнейджъри - Тийнейджър изгради собствена къща в задния си двор! Вижте я и се изумете

Тийнейджър изгради собствена къща в задния си двор! Вижте я и се изумете

23.12.2017065649

Повечето тийнейджъри мислят за много неща. Малко от тях биха решили да си построят къща. 13-годишният Люк обаче има повече от добра идея.

Тийнейджъри - Топ 10 съвета, които всеки тийнейджър трябва да чуе!

Топ 10 съвета, които всеки тийнейджър трябва да чуе!

11.10.201601312

Тийнейджърите са бъдещето. Вероятно сте чували тази фраза и преди. Звучи изтъркано и клише, но това е самата истина. В следващите 20-30 години всяка по-голяма и важна позиция в света ще бъде заета от днешните тийнейджъри.

Тийнейджъри - Здравословно седмично меню за тийнейджъри

Здравословно седмично меню за тийнейджъри

20.08.201605780

За насърчаването на растежа, здравословно тегло и цялостното добро здраве тийнейджърите трябва да имат балансиран хранителен режим, който да включва разнообразни храни от всички хранителни групи – в това число плодове, зеленчуци

Тийнейджъри - Семейните вечери пазят децата от алкохол и наркотици

Семейните вечери пазят децата от алкохол и наркотици

26.07.20160280

Родителите днес са поставени пред много повече предизвикателства при отглеждането на децата отпреди. Животът е много по-натоварен, изкушенията са много повече, а забранените вещества са по-достъпни от всякога.

Тийнейджъри - Кога се достига полова зрялост

Кога се достига полова зрялост

14.01.20160971

Причините за по-ранното полово съзряване все още не са изяснени. Според специалистите това е резултат от редица фактори, които влияят комбинирано върху младежите.

Тийнейджъри - Как да разберем дали едно момче ни харесва?

Как да разберем дали едно момче ни харесва?

02.01.2016045041

Понякога е трудно да разберем дали едно момче ни харесва или не. Не знаем как да действаме и се чувстваме глупаво, защото не сме наясно дали ни харесва наистина или просто се опитва да си прави шеги за наша сметка, с които да се хвали пред приятелите си.

Тийнейджъри - Повечето родители не говорят с децата си за секс

Повечето родители не говорят с децата си за секс

14.10.20150768

Един на всеки четирима родители предприема обсъждането на въпроса за птичките и пчеличките, преди детето му да навърши 10 годинки. Една трета от родителите пък никога не говорят с децата си за секс.

Тийнейджъри - Тъжно: Децата четат все по-малко!

Тъжно: Децата четат все по-малко!

09.10.20150204

Учените установиха, че децата масово спират да четат книги в тийнейджърска възраст. Именно тогава те губят интерес към това занимание, тъй като пред тях се появяват нови и явно доста по-интересни дейности за вършене.

Тийнейджъри - Солта в големи количества забавя пубертета!

Солта в големи количества забавя пубертета!

01.10.20150353

По време на Европейския конгрес по ендокринология учените от университета в Уайоминг, САЩ, обявиха резултатите от свое проучване.

Тийнейджъри - Пълнички деца и кльощави тийнейджъри са българчетата

Пълнички деца и кльощави тийнейджъри са българчетата

12.07.20150757

Масово малките деца в училище са с наднормено тегло, а тийнейджърите са прекалено слаби, показа последното изследване на Института по антропология към БАН.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни