Как да отпушим тоалетна?

Как да отпушим тоалетна?

Кошмарно събитие във всеки малък (и не само) и уютен дом е запушването на тоалетната. Това може да сериозно и без майтап да разстрои всяка семейна идилия, особено ако опитът за решаване на проблема се провали.

1
Тоалетна - най-новите теми, избрани публикаци и съвети. Практична информация на тема Тоалетна от Ezine.bg. Обзор на статиите за Тоалетна. Български сайт за здраве, мода, красота, дом, родители и деца и Тоалетна.
Тоалетна - Проучване: Дамските чанти са по-мръсни от тоалетните!

Проучване: Дамските чанти са по-мръсни от тоалетните!

29.09.2017029

Жените носят чантата си почти навсякъде, но се оказва, че те могат да складират много повече от обикновените ежедневни неща, необходими за всяка дама. Според нови проучвания чантите са един от най-големите инкубатори и преносители на микроби от останалите

Тоалетна - Съвети за бързо и ефективно почистване на тоалетната

Съвети за бързо и ефективно почистване на тоалетната

01.06.201506295

Почистването на банята е сред най-досадните домакински дейности, но за съжаление и това е сред задълженията ни, от които не може да се отървем.

Тоалетна - Екологичната тоалетна, която пести вода

Екологичната тоалетна, която пести вода

08.12.201401359

Обикновеното тоалетно казанче се е превърнало в малка мивка – мръсната вода от мивката не отива директно в канала, а се използва за тоалетната чиния.

Тоалетна - Детските автомобилни столчета са по-мръсни от тоалетната

Детските автомобилни столчета са по-мръсни от тоалетната

16.09.20140358

Детските автомобилни столчета, които ползва почти всяко семейство, са по-мръсни от тоалетната. За своето изследване специалистите анализирали проби от двадесет автомобила и също толкова домове.

Тоалетна - Как да изчистите тоалетната с кока-кола

Как да изчистите тоалетната с кока-кола

10.05.2013061333

Да, колкото и невероятно да звучи, ако тоалетната ви е пълна с котлен камък и други петна, а скъпите почистващи препарати не помагат, просто излейте в тоалетната бутилка кока-кола

Тоалетна - Прекарваме 3 години от живота си в тоалетната

Прекарваме 3 години от живота си в тоалетната

19.11.20120567

19 ноември е обявен за Световен ден на тоалетната. Отбелязва се за пръв път в Сингапур след конференция на Световната организация на тоалетните. Около 2. 5 млрд. души по света нямат достъп до нормални санитарни условия.

Тоалетна - Четките за зъби гъмжат от бактерии

Четките за зъби гъмжат от бактерии

11.03.201001369

Четките за зъби са потенциални носители на риск от зараза, ако се намират близо до тоалетната чиния. При спускането на водата бактериите се пръскат из въздуха и кацат върху четката.