Съвети за бързо и ефективно почистване на тоалетната

Съвети за бързо и ефективно почистване на тоалетната

0

Почистването на банята е сред най-досадните домакински дейности, но за съжаление и това е сред задълженията ни, от които не може да се отървем.

1
Тоалетна - най-новите теми, избрани публикаци и съвети. Практична информация на тема Тоалетна от Ezine.bg. Обзор на статиите за Тоалетна. Български сайт за здраве, мода, красота, дом, родители и деца и Тоалетна.
Тоалетна - Екологичната тоалетна, която пести вода

Екологичната тоалетна, която пести вода

08.12.201401346

Обикновеното тоалетно казанче се е превърнало в малка мивка – мръсната вода от мивката не отива директно в канала, а се използва за тоалетната чиния.

Тоалетна - Детските автомобилни столчета са по-мръсни от тоалетната

Детските автомобилни столчета са по-мръсни от тоалетната

16.09.20140355

Детските автомобилни столчета, които ползва почти всяко семейство, са по-мръсни от тоалетната. За своето изследване специалистите анализирали проби от двадесет автомобила и също толкова домове.

Тоалетна - Как да изчистите тоалетната с кока-кола

Как да изчистите тоалетната с кока-кола

10.05.20131360588

Да, колкото и невероятно да звучи, ако тоалетната ви е пълна с котлен камък и други петна, а скъпите почистващи препарати не помагат, просто излейте в тоалетната бутилка кока-кола

Тоалетна - Прекарваме 3 години от живота си в тоалетната

Прекарваме 3 години от живота си в тоалетната

19.11.20120561

19 ноември е обявен за Световен ден на тоалетната. Отбелязва се за пръв път в Сингапур след конференция на Световната организация на тоалетните. Около 2. 5 млрд. души по света нямат достъп до нормални санитарни условия.

Тоалетна - Четките за зъби гъмжат от бактерии

Четките за зъби гъмжат от бактерии

11.03.201001360

Четките за зъби са потенциални носители на риск от зараза, ако се намират близо до тоалетната чиния. При спускането на водата бактериите се пръскат из въздуха и кацат върху четката.

  • Новини и Съвети

  • Нови
  • Последно коментирани
  • Популярни
  • Най-коментирани