Хранителен режим за качване на мускулна маса

Хранителен режим за качване на мускулна маса

Ако можехме да качим мускулите си чрез пиене на бира и ядене на чипс, всички щяхме да изглеждаме като Хълк. Особено през лятото, когато повече пренебрегваме тренировките и наблягаме на удоволствия и вкусотии.

1

Трупане на мускули

Трупане на мускули - най-новите теми, избрани публикаци и идеи. Информация на тема Трупане на мускули от Ezine.bg. Списък на статиите за Трупане на мускули. Български сайт за здраве, мода, красота, дом, родители и деца и Трупане на мускули.
Трупане на мускули - Как протеинът ви помага да трупате мускули

Как протеинът ви помага да трупате мускули

25.08.20170169

Искате да имате мускули и да сте силни? За тази цел не е нужно постоянно да сте във фитнес залата, прекарвайки часове в тренировки.

Трупане на мускули - Експертните съвети за увеличаване на мускулната маса

Експертните съвети за увеличаване на мускулната маса

01.11.20150761

Честа грешка при желаещите да увеличат мускулната си маса е да смятат, че това може да стане само с интензивни тренировки. Правилният метод е в баланса между упражненията и приема на храна.

Трупане на мускули - Странични ефекти от прием на инсулин

Странични ефекти от прием на инсулин

14.06.201501338

Инсулинът е пептиден хормон, който се произвежда от панкреаса. Съветът на специалистите, е никога да не се приемат инсулин преди храненето с бавноусвоими въглехидрати или след приема на бързоусвоими въглехидрати.

Трупане на мускули - Не сте готови за плажа? Идеалното решение за вас са Е-фит EMS тренировките!

Не сте готови за плажа? Идеалното решение за вас са Е-фит EMS тренировките!

06.05.201501287

Нямате време, а искате да изглеждате и да се чувствате добре? Има начин да се справите лесно с тази задача. И няма нужда да правите невъзможни жертви.

Трупане на мускули - Ефективно отслабване и изграждане на мускулите с Е-фит

Ефективно отслабване и изграждане на мускулите с Е-фит

14.05.201401211

Никога не е късно да се сдобием с хубава фигура, а комбинацията между правилното хранене и метода EMS от Е-фит предлага ефективно решение за това за кратко време.

Трупане на мускули - Най-добрите храни за трупане на мускули

Най-добрите храни за трупане на мускули

09.12.201303173

Всеки мечтае да има добре изваяно и със силна мускулатура тяло. Предлагаме ви да се запознаете с 25- те суперхрани, които ще помогнат на онези, които са стремят да изградят бързо мускулна маса.

Трупане на мускули - Предимства на E-fit технологията

Предимства на E-fit технологията

19.11.20130602

Уредът E-fit с лесната си употреба и уникални настройки прави възможно ефективно да се изпълняват желанията на клиента. По време на 20 или 25-минутната тренировка/процедура мускулният хрущял и ставите се щадят

Трупане на мускули - Как функционира тренировката E-fit?

Как функционира тренировката E-fit?

18.11.201301050

Същността и ключът към успешната E-FIT процедура е еднoвременната стимулация. Тренировката на всички мускулни групи се случва по едно и също време и по този начин времето за една обикновена процедура се съкращава до 1/6.

Трупане на мускули - Хубава фигура след бременност с Е-Fit

Хубава фигура след бременност с Е-Fit

17.11.20130948

Програмата E-fit може да бъде използвана за засилване на слаби гръбни мускули и при проблеми след раждане. Освен това помага за възстановяване и стягане на мускулите и съединителната тъкан, разтегната по време на бременност.

Трупане на мускули - Как се поддържа добра форма?

Как се поддържа добра форма?

16.11.20130771

Вариращите стимулации на дълбоките мускули, произвеждани от уреда E-FIT, свързан към микропроцесор, освен концентрирани упражнения помагат и за раздвижването на трудно развиващи се мускули (ставни травми, лоша функция на мускулите)

Трупане на мускули - Искаш красиво тяло, но нямаш време?

Искаш красиво тяло, но нямаш време?

15.11.201301686

Тази програма създава стимулация на по-високо ниво с помощта на комбинирана вълна, която с целенасоченото прилагане на упражнения върху меките части на тялото увеличава консумацията на кислород на клетките, ускорява изгарянето на калории и мазнини.

Трупане на мускули - Бързото трупане на мускули води до смърт

Бързото трупане на мускули води до смърт

25.10.201001126

Вманиаченото трупане на телесно тегло с за голяма мускулна маса засяга най-вече младежите. Тази тенденция е известна като обратна анорексия или мускулна дисморфия и може да доведе до депресия и смърт

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни