Упражнения за стягане на тялото за жени

Упражнения за стягане на тялото за жени

Стройната и стегната фигура е мечта за повечето жени. Но за да я постигнете, са нужни много старание и тренировки. От разнообразните упражнения можете да подберете такива, които са предназначени именно за стягане на тялото за дамите.

1

Упражнения

Упражнения - последните заглавия, авторски публикаци и препоръки. Практична информация на тема Упражнения от Ezine.bg. Списък на статиите за Упражнения. Online портал за здраве, фитнес, дом, семейство и деца и Упражнения.
Упражнения - Четири упражнения, с които ще отслабнете, без да ходите на фитнес

Четири упражнения, с които ще отслабнете, без да ходите на фитнес

01.08.20180794

Ако отделяте по 20 минути на ден за тренировка, ще оформите тялото си и у дома. Упражненията, които може да видите в нашата галерия, може да се изпълняват, без да е нужно да посещавате фитнес.

Упражнения - Най-ефикасните упражнения за релефни плочки на корема

Най-ефикасните упражнения за релефни плочки на корема

10.06.201801608

Всеки иска да има плосък корем и по вързможност тук-там да е изпъкнала и по някоя от така наречените плочки. Оптималният вариант е комплект от шест, на които да ви се възхищават, когато се разхождате по плажа. За посигането на тази цел обаче трябват ефика

Упражнения - Средства срещу лека депресия

Средства срещу лека депресия

07.06.201801087

Депресията е заболяване, което не трябва да се пренебрегва. Ако състоянието ви е тежко, антидепресантите могат да спасят живота ви. Но медикаментите имат не само ползи, а и странични ефекти. Експертите смятат, че за хората с лека депресия те могат да са п

Упражнения - Определете какво наистина искате от живота с това упражнение

Определете какво наистина искате от живота с това упражнение

08.05.20180510

Милиардерът Ричард Брансън казва, че повечето хора усложняваме живота си и пак не правим това, което наистина искаме. Това предлага едно упражнение, с което да определим кое наистина е важно за нас.

Упражнения - Най-ефективните упражнения за отслабване

Най-ефективните упражнения за отслабване

06.05.20180216

Всяка физическа дейност помага за изгарянето на калории. За да можете да отслабнете обаче качествено и резултатите да са видими, трябва да горите повече калории, отколкото приемате.

Упражнения - 5 упражнения, задължителни за жените над 40 години

5 упражнения, задължителни за жените над 40 години

05.05.201806772

Над 40-годишна възраст редовните физически упражнения са задължителни не само за поддържане на добра физическа форма, но и за здраве. В галерията ни може да видите каква трябва да е тренировката за жените на тази възраст.

Упражнения - Вижте какви ползи ще ви донесе правенето на планк всеки ден

Вижте какви ползи ще ви донесе правенето на планк всеки ден

16.04.2018011205

Планк е най-лесното упражнение, за което не се изисква твърде силна физическа натовареност или път отделянето на много време. На български упражнението се превежда дъска и е едно от най-ефективните, които може да правите у дома.

Упражнения - 12 съвета, с които ще отслабнеш бързо без упражнения

12 съвета, с които ще отслабнеш бързо без упражнения

21.03.2018013970

Вижте кои са тези съвети и ги спазвайте, за да преобразите тялото си още сега. Не чакайте да дойде лятото и тогава да се чудите как да влезете в старите си летни дрехи.

Упражнения - Ето защо трябва да правиш лицеви опори всеки ден!

Ето защо трябва да правиш лицеви опори всеки ден!

13.03.20180765

В заключение лицевите опори са чудесен начин за изграждане на чиста мускулна маса, за изгаряне на мазнини и за подобряване на цялостната форма

Упражнения - Тайни за добро здраве, разкрити ни от животните

Тайни за добро здраве, разкрити ни от животните

08.03.201801103

Наблюдавайки дивите зверове, можем да научим страхотни техники, с които да се поддържаме във форма и да се радвате по-дълго на крепко здраве.

Упражнения - Лесно китайско упражнение лекува куп здравословни проблеми

Лесно китайско упражнение лекува куп здравословни проблеми

19.01.201801804

Активното движение стои в основата на по-дългия и здрав живот. Един определен метод на ходене обаче е изключително препоръчителен.

Упражнения - Пет сутрешни упражнения, които ще направят деня ви перфектен

Пет сутрешни упражнения, които ще направят деня ви перфектен

28.11.20170835

Често четем за онези винаги свежи и усмихнати хора, които започват здравословния си живот от най-ранна сутрин. Те стават в 5 часа, медитират, четат книга, ядат по два грейпфрута и след това, на хартия, са в перфектна кондиция за деня.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни