Древни тибетски упражения за здраве

Древни тибетски упражения за здраве

0

Вярва се, че тази кратка тренировка поддържа хормоналния баланс, подпомага функцията на ендокринните жлези и поддържа имунитета ви. Общо всички упражнения не отнемат повече от 5 минути.

1
Упражнения - последните заглавия, авторски публикаци и препоръки. Практична информация на тема Упражнения от Ezine.bg. Списък на статиите за Упражнения. Online портал за здраве, фитнес, дом, семейство и деца и Упражнения.
Упражнения - Ето така се храни и отслабва Памела Андерсън!

Ето така се храни и отслабва Памела Андерсън!

02.01.201704491

Близо 50-годишната Памела Андерсън е сред вечните сексимволи. Тя бе обект на всяка мъжка фантазия през 90-години на миналия век и въпреки че вече е на доста по-зряла възраст, не оставя годините да проличат на тялото ѝ

Упражнения - Подходящите упражнения за всеки тийнейджър, който иска да е във форма

Подходящите упражнения за всеки тийнейджър, който иска да е във форма

11.12.20160226

Важно е да се ежедневното меню да съдържа здравословна храна, да не се претоварва тялото и да се спазват стриктно правилата за провеждане на упражненията. Само така те биха били от полза за здравето и физическа подготовка на подрастващите.

Упражнения - Най-големите заблуди за здравето, в които вярваме

Най-големите заблуди за здравето, в които вярваме

20.10.20160498

Често сами или с помощта на различни мними експерти се въвеждаме в самозаблуда. Понякога спорни факти набират такава популярност, че цели общества започват да им вярват.

Упражнения - Топ 10 съвета, които всеки тийнейджър трябва да чуе!

Топ 10 съвета, които всеки тийнейджър трябва да чуе!

11.10.20160501

Тийнейджърите са бъдещето. Вероятно сте чували тази фраза и преди. Звучи изтъркано и клише, но това е самата истина. В следващите 20-30 години всяка по-голяма и важна позиция в света ще бъде заета от днешните тийнейджъри.

Упражнения - Ефективна 3-минутна тренировка за пред телевизора

Ефективна 3-минутна тренировка за пред телевизора

28.09.20160132

Нека си го признаем – повечето от нас биха предпочели да се изтегнат на дивана след тежък работен ден, вместо да се впуснат към фитнеса. Колкото и да е приятен този вид почивка, истината е, че нашите тела са създадени да се движат.

Упражнения - Категорично! Спортът не води до отслабване

Категорично! Спортът не води до отслабване

31.08.20160179

Спортът води до отслабване – това е един от най-големите митове в наши дни. Идеята, че физическата активност води до сваляне на килограми бе напълно отречена.

Упражнения - Дихателни упражнения за плосък корем

Дихателни упражнения за плосък корем

19.07.2016112882

За намаляване на тлъстините в областта на корема съществуват алтернативи на физическите упражнения. Правилното поемане на въздух изгаря мазнините и повишава нивото на метаболизъм в организма.

Упражнения - Пет сутрешни упражнения, които ще направят деня ви перфектен

Пет сутрешни упражнения, които ще направят деня ви перфектен

24.06.20160340

Често четем за онези винаги свежи и усмихнати хора, които започват здравословния си живот от най-ранна сутрин. Те стават в 5 часа, медитират, четат книга, ядат по два грейпфрута и след това, на хартия, са в перфектна кондиция за деня.

Упражнения - Как да съкратим времетраенето на менструацията?

Как да съкратим времетраенето на менструацията?

12.06.201607884

Продължителността на менструацията при жените варира, но средно продължава между пет и седем дни. Това е изключително стресиращ и досаден период. Може да приложите някои от триковете, които могат да го накарат да спре по-бързо.

Упражнения - Вижте защо не трябва да прекаляваме със спорта

Вижте защо не трябва да прекаляваме със спорта

10.06.20160209

Известен факт е, че най-подходящото време за тренировка е рано сутрин. Редица експерти препоръчват да правим упражненията си веднага след като станем от сън, още преди да закусим. Ново изследване на британски учени обаче твърди точно обратното

Упражнения - Стегнете дупето и бедрата с тези упражнения с клякане!

Стегнете дупето и бедрата с тези упражнения с клякане!

08.06.201601597

Тук ще се съсредоточим върху упражненията, свързани с кляканеили със сгъване на коленете, защото допринасят особено много за гъвкаво, здраво и красиво тяло. Ето няколко варианта, които можете да редувате

Упражнения - Окончателно: Упражненията, а не диетите ни правят по-слаби!

Окончателно: Упражненията, а не диетите ни правят по-слаби!

21.05.20160358

Експерти предполагат, че редовните физически упражнения са най-доброто средство, с което да се реши световната епидемия от затлъстяване и сърдечно-съдови заболявания.

Избрани

Популярно по Темата

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Новини и Съвети

 • Нови
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани