Как да имаме устни като на Анджелина Джоли

Как да имаме устни като на Анджелина Джоли

0

Една от най-сексапилните актриси на нашето време - Анджелина Джоли, пленява както мъжки, така и женски сърца. И коя жена не е мечтала поне веднъж за сочните и плътни устни на звездата.

1
Устни - последните статии, подбрани публикаци и препоръки. Информация за Устни от Ezine.bg. Списък на статиите за Устни. Online портал за здравословен живот, звезди, дом и градина, семейство и деца и Устни.
Устни - Най-секси устните в света принадлежат на Тейлър Суифт

Най-секси устните в света принадлежат на Тейлър Суифт

12.12.20160353

Най-привлекателните, сочни и секси устни в света, принадлежат на певицата Тейлър Суифт. Тя е фаворит в класацията на един от най-популярните пластични хирурзи в Лондон.

Устни - Рецепти срещу напукани и сухи устни

Рецепти срещу напукани и сухи устни

11.11.201606412

За напукани и сухи устни има точен медицински термин – наричат се хейлит или хейлоза. За да предпазваме устните си от външните условия е хубаво да използваме хидратиращи балсами

Устни - Трите задължителни цвята червило за жените

Трите задължителни цвята червило за жените

27.10.201602913

Всяка жена трябва да има 3 задължителни цвята червило, които да използва при различен повод. Специалисти казват, че няма смисъл да се затрупваме с гланцове и червила, а трябва да се спрем само на 3 основни.

Устни - Домашен скраб за устни само с 3 продукта

Домашен скраб за устни само с 3 продукта

29.03.20160542

Домашната скраб за устни е изключително лесна за приготвяне. Тя е особено подходяща за студеното време, когато устните изсъхват бързо и се напукват. Ето как да си я направите

Устни - Устните избират любовта на живота ни

Устните избират любовта на живота ни

15.02.201601154

Учени са установили, че именно устните играят ключова роля в разпознаването на половинка в живота. Оказва се, че с целувката се обменят феромони, които са определящи за добрата комуникация между хората.

Устни - Домашни трикове за здрави устни през зимата

Домашни трикове за здрави устни през зимата

09.01.20160474

През зимата устните са една от най-застрашените зони, тъй като са винаги открити. За щастие има няколко домашни хитринки, които могат да ни помогнат да ги направим отново меки и красиви.

Устни - Нова мода - тъмнолилави устни!

Нова мода - тъмнолилави устни!

16.11.20150463

Противно на очакванията, червилото с гланц и цвят на боровинка е изключително мултифункционално. Красивият и наситен цвят на тъмно бордо с лилав оттенък добавя изисканост към силуета, а гланцът създава ефект на наситени, плътни и пухкави устни.

Устни - Да увеличим визуално устните си с грим

Да увеличим визуално устните си с грим

30.10.20150506

Някои жени използват грима, за да подчертаят своите предимства, други, за да прикрият своите недостатъци. Плътните и обемни устни винаги са били харесвани и са изкушавали не едно или две мъжки сърца.

Устни - Кошмар! Гланцовете за устни бъкат от олово

Кошмар! Гланцовете за устни бъкат от олово

15.09.20150458

От направените анализи върху червила и гланцове за устни става ясно, че те съдържат олово, кадмий, хром, алуминий, както и други 5 токсични метала.

Устни - Опасно ли е подуването на устните

Опасно ли е подуването на устните

19.03.201508680

Подуването на горната, долната или и на двете устни може да не е локализиран процес, а симптом на друго заболяване. Причина за подуване на устните може да е и отоци по тялото – бъбречна, чернодробна или сърдечна недостатъчност.

Устни - Домашни рецепти за пухкави устни

Домашни рецепти за пухкави устни

15.02.201501071

Грижата за кожата е от изключително значение за всяка жена и не бива да се пренебрегва. Доста често, погълнати изцяло от нея, забравяме една нежна част на лицето, която също е изложена на вредните влияния на околната среда.

Устни - Водещи тенденции в грима през 2015 година

Водещи тенденции в грима през 2015 година

03.01.201502632

В грима грешките, които могат да бъдат допуснати, са безкрайно много и крайният резултат често може да бъде комичен. Запознайте се с актуалните тенденции и не рискувайте с твърде екстравагантни цветови комбинации

Избрани

Популярно по Темата

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Новини и Съвети

 • Нови
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани