Тази диета увеличава шанса за зачеване и пази от аборти!

Тази диета увеличава шанса за зачеване и пази от аборти!

На режима са се доверили актрисите Холи Бери и Моли Симс, манекенката Криси Тейгън. Те са категорични, че именно той им е помогнал да забременеят.

1

Фертилност

Фертилност - актуални статии, подбрани публикаци и идеи. Практична информация на тема Фертилност от Ezine.bg. Преглед на статиите за Фертилност. Онлайн журнал за здраве, мода, красота, дом, семейство и Фертилност.
Фертилност - Специални боксерки пазят мъжката потентност от телефонна радиация

Специални боксерки пазят мъжката потентност от телефонна радиация

04.11.20160138

От дълго време експертите алармират, че мъжете, които постоянно носят смартфона в джоба на панталоните си, буквално опичат своята сперма.

Фертилност - Горещата вана води до безплодие

Горещата вана води до безплодие

02.04.20140633

Горещата вана може да докара безплодие и при мъжа, и при жената. Когато се прекалява, горещата вана може да бъде вредна за здравето. Какви болести докарва горещата вана.

Фертилност - Искате да забременеете? Прочетете това...

Искате да забременеете? Прочетете това...

26.02.2014052235

Основни неща, които всяка двойка трябва да знае, преди да започне тренировки за бебе. От какво зависи зачатието. Кога е най-лесно забременяването. Какво води до фертилност.

Фертилност - За женския фертилитет

За женския фертилитет

02.10.201308648

Основният критерий за оценка на фертилитета при жената е броят на фоликулите в яйчниците ѝ, от които се отделя и развива годна за оплождане яйцеклетка. Количеството яйцеклетки, което всяка жена притежава, е заложено още при раждането ѝ.

Фертилност - Фертилност при жените

Фертилност при жените

21.08.2013012673

Много са факторите, които влияят на мъжката и на женската фертилност, така че ако имате някакви съмнения или притеснения, посетете специалист, за да ви изследва и обясни за възможните проблеми.

Фертилност - Как да увеличим обема на спермата?

Как да увеличим обема на спермата?

13.03.2013044521

При много мъже количеството и качеството на мъжките сперматозоиди е въпрос на чест и самочувствие. В интерес на истината това са два съвсем различни аспекта от способностите на мъжката репродуктивност.

Фертилност - Гледането на телевизия уврежда спермата

Гледането на телевизия уврежда спермата

06.02.201301127

Резултати от изследване, публикувани във февруарския брой на British Journal of Sports Medicine“ , посочват като главен виновник за влошеното качество на спермата -гледането на телевизия.

Фертилност - Фитнесът снижава женската плодовитост

Фитнесът снижава женската плодовитост

18.01.20130717

Интензивните фитнес-тренировки могат да намалят плодовитостта на жените. Рискът от безплодие при жените, които твърде често практикуват фитнес, нараства с три пъти повече.