Спим във фитнеса и отслабваме – нова мода за мързеливци

Спим във фитнеса и отслабваме – нова мода за мързеливци

Спане във фитнеса – това е новата мода, която е на път да се превърне в любима на мързеливците. Един от европейските гиганти във фитнес индустрията представи една необичайна по рода си тренировка.

1
Фитнес - последните теми, авторски публикаци и препоръки. Информация за Фитнес от Ezine.bg. Списък на статиите за Фитнес. Online портал за здравословен живот, звезди, дом и градина, семейство и деца и Фитнес.
Фитнес - Фитнес срещу алкохолизъм – нов метод за лечение

Фитнес срещу алкохолизъм – нов метод за лечение

30.05.2017051

Фитнесът може да ни помогне да се отървем от излишните мазнинки, да направим тяло за лятото и да се отървем от алкохолизма. Колкото и странно да ви се струва, последното също е вярно.

Фитнес - Потиш се във фитнеса, а не слабееш! Защо е така?

Потиш се във фитнеса, а не слабееш! Защо е така?

16.05.20170302

Повечето хора смятат, че могат да се отърват от излишните килограми просто като отделят няколко часа от времето си за упражнения във фитнеса. Това, разбира се, е съвсем логично, особено ако са на специален хранителен режим и не консумират храни, които са

Фитнес - Фитнес хапче заменя тренировките?

Фитнес хапче заменя тренировките?

30.04.2017096

Мечтата на всеки мързелив човек с наднормено тегло по света е на път да стане реалност. Наскоро учени от Центъра за съдова биология в Университета Аугуста в Джорджия, САЩ обявиха, че са на една малка стъпка от изобретяването на хапче за упражнения, което

Фитнес - Пълзене като бебе – новата фитнес тенденция за 2017-та

Пълзене като бебе – новата фитнес тенденция за 2017-та

30.11.20160109

Изхвърлете велоергометъра, заемащ толкова място вкъщи. Вземете и бутонките и гиричките и им намерете някое закътано място в мазето, защото пълзенето като бебе ще е новата фитнес тенденция през 2017-та година.

Фитнес - Народните танци - по-добрият заместител на фитнеса!

Народните танци - по-добрият заместител на фитнеса!

25.09.20160107

Практикуването на веселите народни танци може успешно да замести всички онези досадни часове във фитнес залата.

Фитнес - Обичате чашката? Тичайте към фитнеса!

Обичате чашката? Тичайте към фитнеса!

12.09.20160120

Ако алкохолът е част от вашата седмична рутина, трябва на всяка цена да намерите време за тренировка във фитнеса. Ново проучване показва, че редовната физическа активност може да помогне да се балансира вредното въздействие на алкохола.

Фитнес - Нещата, които бяха яки, преди всички да започнат да ги правят

Нещата, които бяха яки, преди всички да започнат да ги правят

03.09.20160559

Онова, което някога беше наистина страхотно, просто не е толкова готино вече. Ето и списък на нещата, които бяха яки, преди всички да започнат да ги правят. Просто за да схванете накъде духа вятърът.

Фитнес - Упражнения с успоредка за извайване на тялото

Упражнения с успоредка за извайване на тялото

08.05.20160194

Успоредката е един от най-елементарните фитнес уреди, но за сметка на това е изключително ефикасна за оформяне на гърдите, трицепсите и корема.

Фитнес - Фитнесът пробужда сексуалния звяр у нас

Фитнесът пробужда сексуалния звяр у нас

20.01.20160179

Ако навръх Нова година сте си обещали, че през 2016 ще се радвате на ново тяло, нова любов и горещи мигове, то със сигурност има начин да изпълните обещанията си, като всичко това може да се случи на едно единствено място - фитнес салонът.

Фитнес - Коцето раздвоен между сцената и фитнеса

Коцето раздвоен между сцената и фитнеса

30.01.2015097

Фолк звездата Константин сериозно е решил да понамали участията си по клубните сцени, за да се отдаде на тренировките си във фитнес залата.

Фитнес - Заседналият живот вреди въпреки фитнеса

Заседналият живот вреди въпреки фитнеса

24.01.20150585

Учени от Института за рехабилитация в Торонто доказаха, че заседналият начин на живот води до редица здравословни проблеми, сред които рак и риск от сърдечен инфаркт.

Фитнес - Съвременният мачо е по-суетен от жена си

Съвременният мачо е по-суетен от жена си

29.10.20140263

В днешно време господата прекарват две години и три месеца под душа или във ваната, докато дамите прекарват година и осем месеца.