ГМО херпес преборва рака на кожата

ГМО херпес преборва рака на кожата

0

Учени откриха нов и неочакван метод за борба с рака на кожата. Експерти смятат, че вид генетично обработени херпесни вируси успешно могат да се справят с тежкото раково заболяване.

1
Херпес - най-новите статии, избрани публикаци и идеи. Практична информация за Херпес от Ezine.bg. Обзор на статиите за Херпес. Български сайт за здравословен живот, красота, дом и градина, родители и деца и Херпес.
Невероятни методи за лечение на ракХерпес - Невероятни методи за лечение на рак

17.02.201305072

Накъде отива този свят когато новаторските идеи на представителите на консервативната медицина приличат на взаимствани от колегите им знахари. Но понякога и налудничави на пръв поглед идеи могат да проработят.

Чаено дърво и зехтин морят херпесХерпес - Чаено дърво и зехтин морят херпес

03.02.201302132

Маслото от чаено дърво в комбинация със зехтин лекува бързо херпеса. Смесете 5 капки чаено дърво с 5 капки зехтин и намазвайте пет пъти дневно херпеса.

Как да премахнем афтитеХерпес - Как да премахнем афтите

16.08.2012542064

Има много причини за появата на афти в устата, като например хранителни дефицити, лоша хигиена на зъбите, стрес, хранителни алергии, хормонален дисбаланс, кожно заболяване или млечница.

Народната медицина при херпес зостерХерпес - Народната медицина при херпес зостер

17.06.2012311137

Херпес зостер е много болезнено и често инвалидизиращо се състояние, причинено от херпес зостер вируса, който е отговорен и за варицелата.

Как да се предпазим от херпесХерпес - Как да се предпазим от херпес

01.06.201253777

Херпесът, чието популярно наименование е стресница е инфекциозно заболяване. Негов причинител е вирусът Herpes simplex.

Лечението на херпес по време на бременностХерпес - Лечението на херпес по време на бременност

28.05.201213372

Това, че жената има генитален херпес , не означава, че не може да има деца. Двадесет на сто или до 25 процента от бременните жени имат генитален херпес.

Пастата за зъби чисти килими и ноктиХерпес - Пастата за зъби чисти килими и нокти

28.01.201102001

С помощта на паста за зъби можете да почистите ноктите си, да премахнете херпес или да се отървете от неприятна миризма. Пастата за зъби облекчата болката при изгаряне.

Грипът се лекува и с ароматерапияХерпес - Грипът се лекува и с ароматерапия

19.11.20102386

Още Хипократ е използвал лечебните свойства на ароматите. Днес ароматерапията е клон на алтернативната медицина. Аромати като пачули лекуват успешно грип, настинка, херпес, депресия и алергии

Най-страшните убийци на паметтаХерпес - Най-страшните убийци на паметта

25.07.2010211516

Паметта е процес, който все още няма обяснение. Тя е уязвима към вредни влияния. Най-големите убийци на паметта са пушенето, херпесът, недохранването, хипнозата.

 • Google+
 • Pinterest

Избрани

Популярно по Темата

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни

Какво другите търсят

 • Новини и Съвети

 • Нови
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

Херпес - практични новини и препоръки от Ezine.bg. Авторски публикации за Херпес, здравословно хранене, мода и дома и семейството в журнала на модерния българин. Вижте най-актуалното относно Херпес. Свържете се с нас ако инфромацията на актуалната подстраница не е за Херпес.