Маски при махмурлук

Маски при махмурлук

Махмурлукът е общо състояние, което засяга както вътрешното състояние, така и външния вид. За да възстановим здравия вид на кожата на лицето си, е нужно да се погрижим за нея.

1

Хидратация на кожата

Хидратация на кожата - най-новите статии, избрани публикаци и идеи. Практична информация на тема Хидратация на кожата от Ezine.bg. Обзор на статиите за Хидратация на кожата. Български журнал за здраве, фитнес, дом, родители и деца и Хидратация на кожата.
Хидратация на кожата - Лазерна епилация посред лято - опасна ли е

Лазерна епилация посред лято - опасна ли е

30.07.20160787

Едно досадно занимание през лятото е обезкосмяването, което се е превърнало в рутина за много дами. В последно време се обръща все по-голямо внимание на лазерната епилация, която може да постигне забележителни резултати.

Хидратация на кожата - Как да използваме хидратиращата козметика

Как да използваме хидратиращата козметика

26.05.20150608

Всяка дама е добре информирана, че деколтето и шията са най-големите издайници на възрастта. За да изглеждат добре, мажете ги с хидратиращ крем толкова често, колкото мажете лицето си.

Хидратация на кожата - Трикове, с които да запазим тена си

Трикове, с които да запазим тена си

29.08.201303163

След като сте придобили красив летен загар, трябва да се постараете да го задържите максимално дълго. Има няколко съвети, които може да следвате, за да запазите бронзовия си тен

Хидратация на кожата - Трикове за красива и блестяща кожа

Трикове за красива и блестяща кожа

13.07.201305112

Британски кожни лекари и козметолозисъветват от страниците на вестник Телеграф как да имате свежа, блестяща и излъчваща здраве кожа, без да бъркате надълбоко в джоба си.

Хидратация на кожата - Кожата след 30

Кожата след 30

07.06.201203735

Кожата след 30-годишна възраст се променя, затова ежедневната грижа за нея е от особено значение, за да бъде хидратирана, здрава и да запази по-дълго младостта и блясъка си.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни