Билки за регулиране на хормоните

Билки за регулиране на хормоните

0

Хормоналният дисбаланс е състояние, което предизвиква проблеми с цикъла, кръвоизливи, силен предменструален синдром, трудно забременяване. Той се отразява пряко на психиката на жената, намалява работоспособността ѝ, пречи на съня

1
Хормонален дисбаланс - последните теми, подбрани публикаци и препоръки. Всичко за Хормонален дисбаланс от Ezine.bg. Списък на статиите за Хормонален дисбаланс. Онлайн сайт за здравословен живот, звезди, дом и градина, семейство и деца и Хормонален дисбаланс.

Популярни

Хормонален дисбаланс - Първите признаци за хормонален дисбаланс

Първите признаци за хормонален дисбаланс

16.07.201507244

С няколко симптома, които повечето хора игнорират, тялото дава знак за хормонални проблеми. Хормоналният дисбаланс е сериозно състояние и веднага трябва да потърсим лекар още при първите признаци за този проблем.

Хормонален дисбаланс - Хормоналните изследвания откриват редица проблеми

Хормоналните изследвания откриват редица проблеми

10.07.201501495

Хормоните са химически вещества, които въздействат върху обмяната на веществата, растежа, половите и много други функции на организма. Те са продукти на жлезите с вътрешна секреция, отделяни директно в кръвта.

Хормонален дисбаланс - Хормонозаместителната терапия - рискове и ползи

Хормонозаместителната терапия - рискове и ползи

12.06.20150619

Менопаузата, както и синдромният комплекс, който върви с нея, застига всяка жена рано или късно. За щастие и най-вече благодарение на съвременната медицина ефектите на постменопаузния период могат да бъдат подобрени чрез приема на правилните медикаменти

Хормонален дисбаланс - Симптоми при недостиг на прогестерон

Симптоми при недостиг на прогестерон

03.06.201502736

Репродуктивните проблеми в наши дни са все по-често срещано явление. По правило хормоналните проблеми се получават и заради пониженото ниво на прогестерон у съвременните жени.

Хормонален дисбаланс - Хормонален дисбаланс

Хормонален дисбаланс

03.06.2015014034

Хормоналният дисбаланс е състояние, при което се появяват колебания в нивата на хормоните в тялото. Хормонален дисбаланс се наблюдава много често при жените. Симптоми при хормонален дисбаланс

Хормонален дисбаланс - Къде напълняваме според хормоните, които не ни достигат

Къде напълняваме според хормоните, които не ни достигат

25.11.201406802

Не е тайна, че някои хормони, които не ни достигат в организма или са в прекалено голямо количество, са виновници за напълняването в определени части на тялото.

Хормонален дисбаланс - Диетите в ранна възраст отключват сериозни заболявания

Диетите в ранна възраст отключват сериозни заболявания

10.08.20140284

Безкрайните диети често са виновни за хормоналния дисбаланс, който особено при младите жени би причинило много вреди.

Хормонален дисбаланс - Учени: Бременните зад волана катастрофират по-често

Учени: Бременните зад волана катастрофират по-често

17.05.20140144

Направени са проучвания, които показват че 32 800 жени в САЩ катастрофират всяка година, като част от произшествията са с много тежки последици.

Хормонален дисбаланс - Биоидентични хормони - що е то?

Биоидентични хормони - що е то?

15.07.201301250

Биоидентичните хормони са по-добри от синтетичните, но без да бъдат перфектни. Те са натурални, дезактивират се и се отделят от организма по естествен начин, като предизвикват минимални или никакви странични ефекти.

Хормонален дисбаланс - Симптоми при хормонални проблеми

Симптоми при хормонални проблеми

02.07.2013122638

Отслабване при повишен апетит е възможно да е симптом при повишена функция на щитовидната жлеза. Затлъстяването често е симптом на редица ендокринни разтройства.

Хормонален дисбаланс - Причини за женското окосмяване

Причини за женското окосмяване

16.05.2013211115

Женското окосмяване е нещо, с което е принудена всяка жена да се бори непрестанно. Окосмяването, независимо от зоната, при всички жени е различно по вид, плътност и честота.

Хормонален дисбаланс - Хормоните свързани с пълнеене и отслабване

Хормоните свързани с пълнеене и отслабване

19.04.2013835340

На всекиго вече е ясно, че хормоните, особено при жените, играят изключително важна роля при процесите на пълнеене и отслабване. Не сте бременна, не променяте хранителните си навици и се движите както обикновено, но въпреки това пълнеете. Защо е така?

Избрани

Популярно по Темата

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Новини и Съвети

 • Нови
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

Хормонален дисбаланс - практични статии и заръки от Ezine.bg. Актуални заглавия за Хормонален дисбаланс, здравословно хранене, красота и семейстото в журнала на модерния българин. Вижте най-актуалното на тема Хормонален дисбаланс. Обадете ни се ако инфромацията на текущата подстраница не е за Хормонален дисбаланс.