Как да се храним при различните кожни проблеми

Как да се храним при различните кожни проблеми

Всяка година похарчваме огромни суми за декоративна козметика и разкрасителни процедури, опитвайки се да направим кожата си перфектна.

1

Хранене

Хранене - най-новите статии, авторски публикаци и съвети. Практична информация на тема Хранене от Ezine.bg. Обзор на статиите за Хранене. Български сайт за здраве, мода, красота, дом, родители и деца и Хранене.
Хранене - Храненето на родителите е ключово за здравето на детето

Храненето на родителите е ключово за здравето на детето

17.04.2018094

Храненето на родителите може да повлияе здравето на детето. Това доказва, че не само вредните навици на една майка по време на бременността могат да станат причина за влошаване на здравето на новороденото.

Хранене - Внимание, дами! Тези 8 неща ви загрозяват, без да осъзнавате

Внимание, дами! Тези 8 неща ви загрозяват, без да осъзнавате

26.02.2018039128

Има безброй статии за това как да сме красиви. Има хиляди съвети как да имаме хубава и сияйна кожа, колко е важно да си осигуряваме достатъчно сън и да се храним балансирано. Достатъчно ли е обаче всичко това в стремежа ни да сме красиви?

Хранене - Вярвайте или не, децата могат да ви научат нещо за добрите навици при хранене

Вярвайте или не, децата могат да ви научат нещо за добрите навици при хранене

10.09.20170147

Всеки добър родител се опитва да направи максималното за своето дете. Да му предаде опита си и да го направи добър човек.

Хранене - Най-дълголетното семейство в света сподели тайната си за дълъг живот

Най-дълголетното семейство в света сподели тайната си за дълъг живот

14.08.20170221

Общата възраст на северноирладското семейство Донъли е 1075 години, което им е осигурило вписване в Книгата на рекордите Гинес. Неговите членове споделят, че имат една малка тайна в режима на хранене, която им осигурила дълголетието.

Хранене - Ето как да спрете да преяждате!

Ето как да спрете да преяждате!

15.04.201702861

Пийте през целия ден много вода и винаги 1- 2 чаши преди основното хранене, за да можете да притъпите усещането за глад.

Хранене - Липсата на разнообразни храни разболява

Липсата на разнообразни храни разболява

30.03.20170577

Липсата на разнообразие в менюто води до редица проблеми. Един от най-сериозните за съвременното ни общество е наднормено тегло, което само допреди няколко десетилетия не е било познато на света.

Хранене - Ето защо жените трябва да ядат по време на раждането

Ето защо жените трябва да ядат по време на раждането

20.02.20170832

Жените трябва да ядат, докато раждат, за да могат да ускорят самото раждане и да съкратят времето за възстановяването си. Досегашната практика не позволява на жените, навлезли в първата фаза на раждането, да се хранят

Хранене - Топтенденции в храненето и здравето за 2017-та

Топтенденции в храненето и здравето за 2017-та

16.02.20170339

2017-та година е и всяка една година настъпват и новите модни тенденции във всички области. Такива има и при здравето. Те обикновено се свързват в определени храни, начини за почивка, определени видове спорт и т. н. т. Запознайте с

Хранене - Дразни ви звукът от мляскането на другите? Имате мозъчна аномалия!

Дразни ви звукът от мляскането на другите? Имате мозъчна аномалия!

08.02.20170727

Много от нас намират звуците, които издават нашите близки, докато се хранят, за леко досадни. Но за някои хора звукът от хрупането на чипс или обикновеното предъвкване може да е буквално подлудяващ. Оказва се, че има специален медицински термин за това

Хранене - Бургерите и чипсът на работа ще ви докарат хранителна кома

Бургерите и чипсът на работа ще ви докарат хранителна кома

16.01.20170123

Обилната следобедна закуска през работно време може значително да намали способността ви да извършвате служебните си задължения, сочи ново проучване. Ако е прекалил с вредните храни, човек може дори да изпадне в хранителна кома.

Хранене - Хранете се само в рамките на 8 часа за тънка талия

Хранете се само в рамките на 8 часа за тънка талия

14.11.201601618

Човек може да свали килограми с този начин на хранене, тъй като ще научи организма си на режим, обясняват изследователите. Системите в организма ще знаят кога ще се консумира храна и ще могат да се подготвят за това.

Хранене - Какво да не ядем преди и на първа среща

Какво да не ядем преди и на първа среща

30.10.20160754

Газовете причиняват много неприятности. Извън сериозните здравословни проблеми те предизвикват социално неудобство, карайки засегнатия да се чувства изключително неудобно. Ето кои храни могат да ви причинят сериозен дискомфорт на първа среща