Със сок от червено цвекло мускулите ви ще са в топформа

Със сок от червено цвекло мускулите ви ще са в топформа

Освен познатите ползи червеното цвекло има много повече неподозирани полезни качества. Според ново проучване цвеклото може да ви накара да работите по-добре и по-бързо. Вижте защо

1

Цвекло

Цвекло - най-новите теми, авторски публикаци и идеи. Практична информация на тема Цвекло от Ezine.bg. Обзор на статиите за Цвекло. Български сайт за здраве, мода, красота, дом, родители и деца и Цвекло.
Цвекло - Кожата ти има нужда от тези храни

Кожата ти има нужда от тези храни

22.10.201602300

Необходими са подходящи продукти за почистване, за подхранване. Освен това, желателно е да се храним правилно – има няколко храни, които са особено полезни за здравия вид на всяка кожа.

Цвекло - Задължителни храни през зимата

Задължителни храни през зимата

22.01.201602763

Зимата е пикът на здравословните неразположения. Ниските температури са шок за тялото и организма ни. За да неутрализираме това влияние, е нужно само да заложим на правилните храни.

Цвекло - Цвекло и оцет лекуват болно гърло и сливици

Цвекло и оцет лекуват болно гърло и сливици

21.12.201408507

Болезненото и зачервено гърло е симптом, който често се появява през зимните месеци. Ако страдате от подобен проблем, най-лесният начин да се излекувате само за ден е да си направите домашно лекарство с червено цвекло и оцет.

Цвекло - Банани и цвекло се борят с умората

Банани и цвекло се борят с умората

11.01.20110885

Ако усещате, че лесно се изморявате, това означава, че ви липсва калий, витамин В и витамин Е. Ще си ги набавите с банани и червено цвекло.

Цвекло - За издръжливи мускули - сок от цвекло

За издръжливи мускули - сок от цвекло

15.09.20100674

Откриха още едно полезно свойство на сока от цвекло. Оказва се, че той успешно повишава издръжливостта на мускулите и дава енергия. Така че, пийте сок от цвекло за голяма издръжливост.

Цвекло - Цвеклото помага при менструални болки

Цвеклото помага при менструални болки

05.08.201001300

Сокът от цвекло е болкоуспокояващо средство при менструални болки. Сокът от цвекло има също противовъзпалително и диуретично действие.