7 неща, които Не трябва да пропускате в пролетното почистване!

7 неща, които Не трябва да пропускате в пролетното почистване!

Дойте време за пролетно почистване. Всяка година ни се струва, че нещо ни убягва. Ето защо днес решихме тази предварително да си направим списък.

1

Чистене

Чистене - актуални статии, подбрани публикаци и съвети. Всичко за Чистене от Ezine.bg. Преглед на статиите за Чистене. Онлайн журнал за здравословен живот, диети, дом и градина, семейство и Чистене.
Чистене - Чистенето е по-опасно за здравето от цигарите

Чистенето е по-опасно за здравето от цигарите

21.02.201801047

По един час чистене всеки ден може да се окаже по-опасно за здравето на белите ви дробове от 20 цигари, показва ново проучване. Изследването твърди, че прекаленото вманиачаване по чистотата ще ви създаде големи проблеми.

Чистене - Истината ще те шокира! Ето какво възбужда най-много жените

Истината ще те шокира! Ето какво възбужда най-много жените

03.01.201803200

За женското либидо се носят безброй легенди. Но докато някои мъже си мислят, че представителките на нежния пол се възпламеняват от мъже в костюми или пък мачовци с изваяни коремни мускули, то истината се оказа доста по-различна.

Чистене - Летният стрес се лекува с парцала

Летният стрес се лекува с парцала

24.07.20170106

Лято е, но не всички са на море или почивка. Стресът неумолимо настъпва и имате единствено уикенда на разположение, за да разпуснете. Вместо да залагате на йога и медитация обаче – време е да грабнете парцала.

Чистене - Ето колко калории горим, докато вършим домакинска работа

Ето колко калории горим, докато вършим домакинска работа

20.01.20170698

За тези, които не желаят да вършат домакинската работа, знанието, че с тази дейност може да се изгори значително количество калории може да бъде добра мотивация.

Чистене - Как да изгоните лошите вибрации от дома си

Как да изгоните лошите вибрации от дома си

12.12.201603238

Негативната енергия в дома се натрупва на материално и духовно ниво. Тя се подхранва, когато положителният енергиен поток е недостатъчен. Дисбалансът се отразява на целия живот на всички в дома. Вижте топ 6 на методите, които ще пречистят дома ви

Чистене - Кои са домакинските дейности, които правим веднъж годишно

Кои са домакинските дейности, които правим веднъж годишно

05.11.20160194

Ако мразите да прекарвате почивните си дни в чистене, ще ви зарадваме. Експерти разкриха домакинските дейности, които може да се извършват само веднъж годишно.

Чистене - Преборете смъртта с чистене! Изберете прахосмукачката

Преборете смъртта с чистене! Изберете прахосмукачката

26.10.20160839

Редовното пускане и чистене с прахосмукачка намалява риска от развитието на 5 смъртоносни болести. Колкото и омразна да ни е домакинската работа се оказва, че тя може да спасява и животи.

Чистене - Неочаквани приложения на пастата за зъби

Неочаквани приложения на пастата за зъби

27.06.20160693

Пастата за зъби е универсален начин за почистване на зъбите. Оказва се обаче, че може да е и универсален помощник в домакинската работа. Ето кои са неочакваните приложения на обикновената паста за зъби.

Чистене - Изчистете лесно мизериите вкъщи с тези практични съвети

Изчистете лесно мизериите вкъщи с тези практични съвети

21.06.201601241

Ако забележите, че картините Ви, рисувани с маслени бои, са натрупали много прах, можете да ги натриете с разрязан на две лук или картоф;

Чистене - Нетрадиционни, но много ефикасни методи за почистване на дома

Нетрадиционни, но много ефикасни методи за почистване на дома

27.03.201601529

Почистването на дома е задача номер едно за всяка съвестна домакиня. Често обаче се сблъскваме със замърсявания, срещу които дори и най-скъпите препарати остават безсилни.

Чистене - Важни правила при чистенето на мебели

Важни правила при чистенето на мебели

29.02.20160876

Дъбови мебели можете да почистите със съвсем леко навлажнена кожа, а после да полирате с вълнен плат. Ефективен метод е и почистването с бира, последвано също от полиране с вълнен парцал

Чистене - За добрата домакиня: системата Флай Лейди

За добрата домакиня: системата Флай Лейди

24.11.201503793

Всяка една работеща жена желае е, когато се прибере вкъщи след тежкия работен ден, да се отдаде на заслужена почивка. Домакинските задачи обаче са навсякъде. Системата Флай Лейди има решение за умни домакини