Откриха връзка между техно музиката и успешните инвитро процедури

Откриха връзка между техно музиката и успешните инвитро процедури

0

Неочаквана връзка между инвитро процедурите и техно музиката откриха руски учени. Според нови изследвания пулсациите, които се отделят при този специфичен музикален стил, помагат на ембрионите да растат по-бързо.

1
Яйцеклетки - последните статии, авторски публикаци и съвети. Всичко за Яйцеклетки от Ezine.bg. Списък на статиите за Яйцеклетки. Online портал за здравословен живот, мода, красота, дом и градина, семейство и деца и Яйцеклетки.
Яйцеклетки - Бебе от трима родители шокира света

Бебе от трима родители шокира света

30.09.201601146

В Мексико се е родило първото бебе от трима родители. Момченцето е първото в света, което има не двама, а цели трима биологични родители.

Яйцеклетки - Революционно! Жени в менопауза вече ще могат да раждат

Революционно! Жени в менопауза вече ще могат да раждат

27.07.20161886

Висока заявка направиха гръцки учени. Те обявиха, че менопаузата е обратим процес и са открили как да върнат часовника.

Яйцеклетки - Как овулацията променя жената

Как овулацията променя жената

23.08.201504590

Забелязали ли сте как лицето Ви променя своят цвят и става по-зачервено от обикновено? Това се дължи на по-високите нива на хормона естроген по време на овулацията.

Яйцеклетки - Тест показва най-доброто време за ин витро

Тест показва най-доброто време за ин витро

08.04.20150666

Иновативен тест помага на жени, подложили се на ин витро процедура, да се определи имплантационният им прозорец. Това означава, че учените са насочили вниманието си към тези няколко дни, в които имплантацията на оплодената яйцеклетка е най-вероятна

Яйцеклетки - Асистирани репродуктивни технологии

Асистирани репродуктивни технологии

06.03.20150311

Асистираните репродуктивни технологии са цел и мечта на всички онези бездетни семейства, на които ние пожелаваме успех и припомняме никога да не губят надежда, защото стават чудеса.

Яйцеклетки - Възможно е бебето на една жена да прилича на бившия ѝ

Възможно е бебето на една жена да прилича на бившия ѝ

09.11.201403177

Проучване на учени от Южен Уелс доказа, че е напълно възможно бебето на една жена да прилича на бившата ѝ половинка без да е изневерявала на партньора, от когото има дете.

Яйцеклетки - Двуплодна бременност

Двуплодна бременност

12.05.201402273

Многоплодна е бременността, при която в организма на жената се развиват едновременно два или повече плода, а децата, които се раждат в резултат на такава бременност, се наричат близнаци.

Яйцеклетки - За женския фертилитет

За женския фертилитет

02.10.201307122

Основният критерий за оценка на фертилитета при жената е броят на фоликулите в яйчниците ѝ, от които се отделя и развива годна за оплождане яйцеклетка. Количеството яйцеклетки, което всяка жена притежава, е заложено още при раждането ѝ.

Яйцеклетки - Създадоха изкуствен яйчник

Създадоха изкуствен яйчник

29.09.20110482

Изкуствен яйчник, в който може да узрява яйцеклетка, способна да бъде оплодена, са създали за пръв път британски учени от университета Браун.

Яйцеклетки - Да родиш след смъртта

Да родиш след смъртта

10.08.2011021799

Семейството на починало израелско момиче получи разрешение от съда да извлече и замрази яйцеклетки от яйчниците й. Случаят е съдебен прецедент не само в страната, но и в света.

Яйцеклетки - Недостатъци, които са по наследство

Недостатъци, които са по наследство

20.06.201113050

Акнето се предава генетично. Раждането на близнаци се получава благодарение на ген, който кара жената да отделя повече от една яйцеклетка по време на овулация.

Яйцеклетки - Кафето наистина пречи на зачеването

Кафето наистина пречи на зачеването

29.05.201102339

Кофеинът възпрепятства транспортирането на яйцеклетката от яйчника към матката. Кофеинът потиска контракциите на фалопиевите тръби, които придвижват яйцеклетка към маточната кухина.

  • Новини и Съвети

  • Нови
  • Последно коментирани
  • Популярни
  • Най-коментирани