Връзката между жена Водолей и мъж Рак

Връзката между жена Водолей и мъж Рак

9

Ако е необходимо да се определи с няколко думи връзката между жена Водолей и мъж Рак, най-подходящо може би звучи различно семейство. Ракът обича семейството и уюта, а Водолея обича човека до него да е щастлив.

1

Мъж Рак

Мъж Рак - най-новите заглавия, избрани публикаци и препоръки. Практична информация за Мъж Рак от Ezine.bg. Обзор на статиите за Мъж Рак. Български сайт за здравословен живот, диети, дом и градина, родители и деца и Мъж Рак.
Мъж Рак - Връзката между жена Овен и мъж Рак

Връзката между жена Овен и мъж Рак

10.09.2012014681

Жена Овен и мъж Рак са изненадващо добра комбинация от двама души, които са готови да бъдат много предани един към друг. И двамата имат способността да ръководят

Мъж Рак - Връзката между жена Лъв и мъж Рак

Връзката между жена Лъв и мъж Рак

07.06.2012017000

Мъжът Рак не трябва да предизвиква ревността на нежната си половинка, защото рискува да бъде следен на всяка крачка. От друга страна една ревнива ситуация може да накара и двамата да преразгледат поведението си.

Мъж Рак - Връзката между жена Дева и мъж Рак

Връзката между жена Дева и мъж Рак

13.04.2012020618

Връзката между жената Дева и мъжът Рак е спокойна и хармонична. Няма причина за ревност и недоверие, тъй като и двамата са лоялни един към друг.

Мъж Рак - Каква е връзката с мъж Рак

Каква е връзката с мъж Рак

07.03.201208911

Мъжът Рак е известен с това, че той се чувства най-комфортно в позната среда и не обича промените. Колкото по-дълготрайна е вашата връзка, толкова по-успешно ще се развива тя.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни