Ванилията цери мускулни болки и е афродизиак

Ванилията цери мускулни болки и е афродизиак

0

Ароматната киселина, която се съдържа във ванилията, действа отпускащо, цери мускулни болки и успокоява децата. Тя действа като афродизиак при романтични срещи.

1
Любопитно - Годината на Заека е подходяща за брак

Годината на Заека е подходяща за брак

04.01.201101041

В годината на Заека е добре да сключите брак, защото това е време за укрепване на семейството. Късметът на различните знаци от китайския зодиак е различен в годината на Заека.

Любопитно - Пенспинингът зарежда със спокойствие

Пенспинингът зарежда със спокойствие

03.01.20110646

Ако изберете хоби, което да ви носи радост през свободното време, това ще ви донесе душевно спокойствие и равновесие. Няма значение дали това е сноуборд или въртене на химикалка - пенспининг.

Любопитно - На Нова година носете червено бельо

На Нова година носете червено бельо

30.12.201017801

За да привлечете любовта, на Нова година носете червено бельо. За да сте здрави, замразете лъжица с вода във фризера. За да привлечете богатството, запалете три зелени свещи.

Любопитно - Смехът носи щастие на Нова година

Смехът носи щастие на Нова година

26.12.20100875

Който успее да се засмее в първите няколко секунди от настъпването на Новата година, ще има голям късмет, смятат японците. Италианците изхвърлят през прозорците стари вещи на Нова година.

Любопитно - Целувката е равна на скок с парашут

Целувката е равна на скок с парашут

23.12.20100780

При целувка в мозъка се активират същите невротрансмитери, както и при скок с парашут или с бънджи. Мъжете, които целуват преди работа партньорката си, изкарват повече пари от другите.

Любопитно - Откриха генетична база на анорексията

Откриха генетична база на анорексията

20.12.20100686

Учени откриха, че анорексията е генетично предопределена. При опити с близнаци станало ясно, че става въпрос за промени и нарушения на хромозомите.

Любопитно - Ултразвукът ще замени презервативите

Ултразвукът ще замени презервативите

19.12.20100903

Скоро контрацептивите, взимани от жените, могат да бъдат заменени от ултразвукова терапия, която се прилага на мъжете. Тя се прави веднъж на шест месеца и не допуска образуване на сперматозоиди.

Любопитно - Жените харесват женствени мъже

Жените харесват женствени мъже

16.12.201021932

Жените в страните, където здравеопазването е на много високо ниво, харесват женствени мъже. Това е причината дамите да харесват актьори като Джони Деп и Леонардо Ди Каприо.

Любопитно - Самотните дами не трябва да ползват парфюм

Самотните дами не трябва да ползват парфюм

11.12.201001881

Колкото по-рядко се парфюмира една жена, толкова по-голям е шансът й да си намери нов партньор. Според психолозите естественият аромат на жената привлича мъжете повече от парфюма.

Любопитно - Слушането на смях зарежда с позитивни емоции

Слушането на смях зарежда с позитивни емоции

01.12.20100282

Когато слушаме как някой се смее, това предизвиква у нас позитивни емоции. Това важи най-вече в случаите, когато човекът, който се смее, е жена, и го прави с широко отворена уста.

Любопитно - Ушите растат цял живот

Ушите растат цял живот

30.11.201003598

Ушите, и по-точно меката част на ушите расте през целия живот. Носът също расте до смъртта ни. Затова при някои възрастни хора носът е по-голям и с форма, различна от тази, която е бил преди.

Любопитно - Кварцова лампа заменя слънцето за костенурките

Кварцова лампа заменя слънцето за костенурките

28.11.20100405

Ако имате водна костенурка, редовно я нагрявайте по няколко секунди или минути с кварцова лампа - това ще замести слънцето. Глезете гризачите, котките и кучетата с кълнове.

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

  • Други Интересни Теми

  • Нови
  • Последно коментирани
  • Популярни
  • Най-коментирани