Колагенови инжекции срещу акне

Колагенови инжекции срещу акне

Акнето е сред най-разпространените кожни страдания и е сериозен медицински проблем както, на тийнейджърите, така и на възрастни. Причинява се от бактерии.

1

Акне

Акне - най-новите статии, авторски публикаци и идеи. Практична информация на тема Акне от Ezine.bg. Обзор на статиите за Акне. Български сайт за здраве, звезди, дом, родители и деца и Акне.
Акне - Лятото крие риск да лишава от красотата ви

Лятото крие риск да лишава от красотата ви

30.06.20110403

През лятото заради високите температури е възможно жената да се раздели с част от красотата си - може да се появи акне, неравномерен тен, изгаряния по кожата. . .

Акне - Недостатъци, които са по наследство

Недостатъци, които са по наследство

20.06.201103104

Акнето се предава генетично. Раждането на близнаци се получава благодарение на ген, който кара жената да отделя повече от една яйцеклетка по време на овулация.

Акне - Мед от манука лекува акне

Мед от манука лекува акне

17.04.201101544

Медът от манука има доказано добри резултати при лечението на акне и други кожни възпаления, тъй като има уникалната способност да попива дълбоко в порите на засегнатите зони и да ги лекува ефективно.

Акне - Болестите, които се предават по наследство

Болестите, които се предават по наследство

08.02.2011013589

Оплешивяването, заядливият характер и далтонизмът се предават по наследство. Ако някоя жена има в рода си болни от рак на млечната жлеза, трябва редовно да посещава мамолог.

Акне - Противозачатъчните водят до косопад

Противозачатъчните водят до косопад

18.11.201001860

Косопадът често е знак за болест на цялото тяло - хранителни нарушения, ендокринни заболявания. Хапчета против акне, сърдечни заболявания, рак, артрит и противозачатъчни вредят на косата.

Акне - Алкохолът и тестените изделия са враг на хубавата кожа

Алкохолът и тестените изделия са враг на хубавата кожа

13.10.20100879

Храните табу при хората с проблемна кожа и акне са тестените изделия, алкохолът и мазната храна. За здрава кожа трябва да хапвате риба, плодове и зеленчуци. Радвайте се на положителни емоции

Акне - Ще лекуваме акне с кокосово масло

Ще лекуваме акне с кокосово масло

27.04.201002753

Природно вещество, открито в кокосовото масло, е възможно да се окаже естествено лекарство срещу кожното заболяване акне. Лауриновата киселина в кокосовото масло има силно антимикробно действие.