Най-привлекателни са дамите тип пясъчен часовник

Най-привлекателни са дамите тип пясъчен часовник

Жените с тънка талия и малко по-широк ханш, т. е. с фигура като пясъчен часовник са най-привлекателни за мъжете. Жените предпочитат мъже без много мускули и с женствени черти.

1

Мускули

Мускули - последните заглавия, авторски публикаци и идеи. Информация за Мускули от Ezine.bg. Списък на статиите за Мускули. Online портал за здравословен живот, фитнес, дом и градина, семейство и деца и Мускули.
Мускули - Ясно е защо жените обичат високи токчета

Ясно е защо жените обичат високи токчета

26.08.201001834

Жените, които са свикнали да носят обувки с високи токчета, се чувстват зле, когато носят маратонки. Оказва се, че това не е каприз, а причината е в скъсяване на мускул на крака.

Мускули - Високите токчета скъсяват мускулите

Високите токчета скъсяват мускулите

21.08.20100975

Носенето на обувки с високи токчета скъсява мускулите на прасците с над 10 процента. Освен това оказва натоварване върху ставите на коляното и може да доведе до развитие на остеоартрит.

Мускули - Парадоксално! Ботоксът предизвиква бръчки

Парадоксално! Ботоксът предизвиква бръчки

22.07.201001049

Средството за борба срещу бръчките, ботоксът, предизвика появата на нови бръчки. Останалите мускули, в които не е инжектиран ботокс, започват по-интензивно да участват в мимическите процеси.

Мускули - Желираните бонбони са полезни за децата

Желираните бонбони са полезни за децата

21.05.201006230

Желираните бонбони са най-полезният десерт за децата, тъй като съдържат желатин, който е полезен за мускулите, косата и кожата, и пектин, който пречиства стомаха.

Мускули - Правете секс, за да сте здрави

Правете секс, за да сте здрави

16.05.201004754

Сексът е полезен за здравето. Сексът изгаря калории, предпазва от грип и настинка, лекува мигрена, заздравява мусулите на таза, подобрява менструалния цикъл. Сексът подмладява.

Мускули - Ботоксът срещу бръчки докарва още бръчки

Ботоксът срещу бръчки докарва още бръчки

14.05.201002270

Средството срещу бръчки, ботоксът, може да образува още повече бръчки. Мускулите, в които ботоксът не е инжектиран, участват по-интензивно в мимическите процеси, което води до нови бръчки.

Мускули - Митове и истини за ботокса

Митове и истини за ботокса

08.05.201001157

Ботоксът е едно от най-популярните средства за борба срещу стареенето и бръчките в козметологията. Ботоскът парализира мускулите. Колко трае процедурата, през колко време се прави. . .

Мускули - Дъвките ни образуват бръчки

Дъвките ни образуват бръчки

01.04.20100846

Дъвченето на дъвки може да ускори образуването на бръчки около устата, твърдят пластични хирурзи. При дъвченето мускулите на лицето се напрягат, а това поврежда опорната тъкан на дермата.

Мускули - Вече говорим по телефона без думи

Вече говорим по телефона без думи

10.03.20100560

Немски инженери изобретиха технология, която позволява да се говори по телефона, без да се изричат думи. Датчици улавят електрическите сигнали от мускулите и ги превръщат в думи.

Мускули - Да се спортува може и... мислено

Да се спортува може и... мислено

05.03.201002151

Мисленото спортуване може да бъде толкова ефективно, колкото реалното. Чрез умствените упражнения мозъкът изпраща сигнали до мускулите, които започват да работят.