Парадоксално! Ботоксът предизвиква бръчки

Парадоксално! Ботоксът предизвиква бръчки

Средството за борба срещу бръчките, ботоксът, предизвика появата на нови бръчки. Останалите мускули, в които не е инжектиран ботокс, започват по-интензивно да участват в мимическите процеси.

1

Мускули

Мускули - последните заглавия, авторски публикаци и идеи. Информация за Мускули от Ezine.bg. Списък на статиите за Мускули. Online портал за здравословен живот, фитнес, дом и градина, семейство и деца и Мускули.
Мускули - Желираните бонбони са полезни за децата

Желираните бонбони са полезни за децата

21.05.201025792

Желираните бонбони са най-полезният десерт за децата, тъй като съдържат желатин, който е полезен за мускулите, косата и кожата, и пектин, който пречиства стомаха.

Мускули - Правете секс, за да сте здрави

Правете секс, за да сте здрави

16.05.201004692

Сексът е полезен за здравето. Сексът изгаря калории, предпазва от грип и настинка, лекува мигрена, заздравява мусулите на таза, подобрява менструалния цикъл. Сексът подмладява.

Мускули - Ботоксът срещу бръчки докарва още бръчки

Ботоксът срещу бръчки докарва още бръчки

14.05.201002124

Средството срещу бръчки, ботоксът, може да образува още повече бръчки. Мускулите, в които ботоксът не е инжектиран, участват по-интензивно в мимическите процеси, което води до нови бръчки.

Мускули - Митове и истини за ботокса

Митове и истини за ботокса

08.05.201001090

Ботоксът е едно от най-популярните средства за борба срещу стареенето и бръчките в козметологията. Ботоскът парализира мускулите. Колко трае процедурата, през колко време се прави. . .

Мускули - Дъвките ни образуват бръчки

Дъвките ни образуват бръчки

01.04.20100809

Дъвченето на дъвки може да ускори образуването на бръчки около устата, твърдят пластични хирурзи. При дъвченето мускулите на лицето се напрягат, а това поврежда опорната тъкан на дермата.

Мускули - Вече говорим по телефона без думи

Вече говорим по телефона без думи

10.03.20100529

Немски инженери изобретиха технология, която позволява да се говори по телефона, без да се изричат думи. Датчици улавят електрическите сигнали от мускулите и ги превръщат в думи.

Мускули - Да се спортува може и... мислено

Да се спортува може и... мислено

05.03.201002122

Мисленото спортуване може да бъде толкова ефективно, колкото реалното. Чрез умствените упражнения мозъкът изпраща сигнали до мускулите, които започват да работят.