Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Точно щях да те попитам дали е Рак или Козирог и прочетох на последния параграф.. За неговата зодия са присъщи супер променливите настроения, аз също съм Рак, но съм момиче. Но по твоите думи наистина и аз съм такава.. просто Раците сме си такива и трябва да се научиш да го търпиш такъв какъвто е
Анонимен коментира:
Много правилно мислиш!! Аз съм на 16 и съм на твоето мнение :))
Анонимен коментира:
За тази Сара въобще да не ти пука какво говори и прави!! Ако наистина ти е била приятелка дори и след случилото се, тя нямаше да говори такива неща за теб и да настройва всички против теб. Аа.. и послушай ме, аз съм почти на твоята възраст ( на 16 съм ) не позволявай на Томи да си мисли, че ти го харесваш, освен ако не си сигурна, че и той те харесва, защото ако знае че го харесваш може да те има просто за вариант ако не стане нещо между него и някое друго момиче. И не бъди лесна, защото няма да си му интересна! А иначе, ако тръгнете с него или каквото и да стане между вас, не се интересувай от хорските приказки!! Също така не се комплексирай, че ти си твърде висока.. Може би тези, които ти се подиграват за ръста просто завиждат ;))
Анонимен коментира:
За да те хареса някой друг, трябва първо ти да харесваш себе си. Опитай различен стил на обличане например, различна прическа..
Анонимен коментира:
На момичетата на тази възраст ( и аз съм едно момиче на 16 :Д ) са им по-интересни "лошите" момчета, но спокойно.. Като тези лоши момчета им разбият сърцата ще започнат да търсят момчета точно като теб, така че ще дойде и твоят ред не се притеснявай :)
Анонимен коментира:
Стани вокалистка на някоя група.. Така ще имаш участия по разни концерти, а и с група е 100 пъти по-яко да пееш отколкото с инструментал. Не ги слушай родителите ти засега, а си гледай и си уреждай живота :)) А и ако пееш в група и сте достатъчно добри, ще се прочуете и ще започнат да ви плащат за концерти и т.н. Само не се отказвай :)
Анонимен коментира:
Един съвет от мен, пък ти ако искаш ме слушай.. Не ставай гадже с момче от твоя клас.. Имате още 4-5 години в училище заедно, а /не искам да звуча грубо но../ толкова години според мен няма да издържите.. А след като скъсате все пак ще трябва да се виждате всеки ден и ще е доста гадно / казвам го от личен опит :) /
Анонимен коментира:
Това с молива и четката за зъби е мноого глупава постъпка.. Представи си някой ден твоето пораснало вече дете те пита как си си загубила девствеността и ти му кажеш ами заврях си един молив... Не прави такива неща повече. Ако търсиш любовта, спри! Правилното момче ще се появи точно когато не очакваш :)
Анонимен коментира:
Замисли се сериозно дали имаш само приятелски чувства към този човек. Може би ти харесва да знаеш, че той те харесва, ти да го режеш, а той да ти казва, че те обича и т.н. Представи си обаче, че спре да ти казва, че е влюбен в теб и че си намери друго момиче, как ще се почувстваш.. Ако спрете да си пишете, говорите и т.н. Ако не почувстваш нито капка ревност, значи наистина той е само приятел за теб..
Анонимен коментира:
Аз съм в същото положение.. Само дето съм момиче и мен не ме пускат даже след 21:00 вечерта.. Само от време на време на някой купон до към 00:00 максимум.. И лошото е, че родителите не могат да разберат, че така не ни предпазват от нищо.. Мислят си, че така няма да се занимаваме с глупости, но ето например аз въпреки целия този контрол съм опитвала няколко различни наркотични вещества и нашите не са и разбрали за това... Та.. спокойно, не си единствения, на който е наложен толкова контрол :)
Анонимен коментира:
Аз съм момиче на 16г. и според мен дори е напълно нормално да си девствен на 16.. В моя клас почти всички момичета не са девствени, а от 10тина момчета, само едно не е девствено, така че няма за какво да се притесняваш :)
Анонимен коментира:
Аз съм Но нейм от коментара по-долу.. Линка към моята история обаче не излиза.. Историята ми е със заглавие " Да му кажа ли, че го харесвам въпреки разстоянието " Ако искаш я потърси и прочети :)