Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Не знам какво да кажа, наистина...Мога само да си представям колко зле се чувстваш и наистнина много ти съчувствам. Толкова млад човек, а с такова тежко бреме...трябва да си много силна. Според мен трябва да се опиташ да се абстрахираш от случилото се, доколкото това е възможно,да се отърсиш от миналото, от чувството за вина, от страховете си и да се опиташ да продължиш напред като си начертаеш едно светло бъдеще и започнеш да вярваш в него. Когато нагласата ти към заобикалящия свят се промени ще привлечеш човек в живота си и с него нещата ще станат много по-лесни. Пожелавам ти да започнеш живота си начисто и да постигнеш спокойствието и щастието, от които имаш нужда!
Анонимен коментира:
Разкарай го! Той има нужда от ортак, не от приятелка...той търси някой да му помогне финансово, а не някой кйто да го обича...Ако останш с него първо ще те настрои срещу семейството ти, и после когато те изолира от тях и станеш напълно зависима от него, ще те тормози и ще ти брои залъка...ще ти държи сметка за всяка стотинка, ще делите всичко като съквартиранти, а не като нормално семейство...Освен това що за човек ще ходи с момиче шест години и няма да я запознае със семейството си или с приятелите си?! Когато имаш нещо хубаво, на което се радваш, обикновено искаш да се похвалиш с него пред всички...а той те крие, защо?!! Да не би да се срамува от теб?!! Не си губи времето с такъв нещастник!!! Заслужаваш някой да те обича безусловно и безплатно!!!
Анонимен коментира:
Постъпи както намериш за най-добре, но първо помисли дали съпругът ти го заслужава, дали децата ти ще го приемат, дали ти ще можеш да се справиш с последствията...иначе тръпката от новата любов наистина е вълнуваща, но за съжаление е твърде краткотрайна...