Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Абе вие луди ли сте ? Имате ли представа "траур" какво означава наистина ?
Анонимен коментира:
Мислиш за този, а за мъжа си помисли ли ? Ей заради такива като теб мъжете слагат всички жени под един знаменател !
Анонимен коментира:
Като гледам написаното от теб, ти казвам браво ! Имаш чувство за вина, преди да си направила каквото и да било. Не си направила нищо лошо, просто си прекарала хубаво в компанията на този симпатяга. Обясни му, че не искаш да си третото колело (или казано накратко наври му истината в очите) и му дай да разбере, че си наясно с нещата. Но не бъди груба, за да не загубиш приятелството му.
Анонимен коментира:
аз на твоите години си играех с децата на поляната до нас...
Анонимен коментира:
Научи се как се пише Балдъза !
Анонимен коментира:
Май гледаш "Съдби на кръстопът" повечко...
Анонимен коментира:
Както виждам по писането ти, си много стабилно момче. Тя(долния коментар) има право, защото обикновено, когато има ревност се стига до края много бързо. Казваш, че те търси. Намери удобен случай и я попитай какво става с вас (без да увърташ). Ако още имате чувства един към друг, опитайте отново. Но ако я обичаш още не й позволявай да се отдалечава от теб. Изненадай я, накарай я да се усмихне отново. Вината е и в двама ви. Няма единична вина. Подтискай ревността и не показвай. Това я дразни и я кара да се чувства все едно я задушаваш. От личен опит знам, че никак не е приятно да те следят постоянно и да ти вдигат скандали, че си излезнала и покрай теб има момчета и обратното. Бъди по-спокоен. Каже ли, че в компанията има момчета не се цупи, а пожелай да я придружиш. Ще види, че имаш желание да си до нея и няма да реагира остро. Друго не знам какво да кажа. Ще се радвам, ако съм била полезна поне малко. Успех :)
Анонимен коментира:
1. Научи се да лъжеш. "Родителите ми не знаят, но знаят, че аз бях..." Хем гарга, хем рошава. 2. Спри да гледаш порно. ОчевАдно, влияе ти зле. 3. Повече от сигурна съм, че нямаш 11 клас. и 4... Ако някой мъж си легне с теб ще разбереш, че мъжа си е мъж. Не можеш да го замениш.
Анонимен коментира:
Това ми хареса. браво !
Анонимен коментира:
Браво ! Трогна ме с този тежък разговор. Евалата (не загрявам за точна дума) и на двама ви. Той е типичния МЪЖ. На първо място е бил честен с теб и ти е казал истината, което много малко мъже биха направили. Да, истината боли, но никой не би искал да бъде лъган.
Анонимен коментира:
Здравей и от мен. Риск печели-риск губи. Ако му кажеш и те отблъсне, поне ще си наясно с намеренията му към теб. Ако пък ти отвърне (за което се надявам) ще сте заедно. Успех !