Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
бягай,с 200 от там.естествено в една връзка не е винаги мед и масло.секса и любовта е първата година,после с човека трябва да се крепите като приятели и да сте упора и уважение .а ,какви са тия работи на тоя хубостик?бягай!
Анонимен коментира:
я ,се стегни,,,,,да бях на твоята възраст нямаше да страдам за никое олигофренче.иди да ти направят прическа ,купи си секси дрешки и иди на дискотека.ще намериш поне 10 момчета които да го превъзхождат.да бях на твоята възраст с тоя ъкъл нямаше да страдам,а да ги въртя по 4 гаджета на веднъж.
Анонимен коментира:
Не съм съгласна с теб.Не жената трябва да доставя удоволствие на мъжа ,а обратно.Мъжът трябва да доставя удоволствие,Иначе за какво е мъж.Това което тая госпожица иска да даде на господина е чист курвенлък и граничи с проституция.
Анонимен коментира:
не се кори за аборта,...по добре ли е да създадеш едно малко създание което да страда за вашите грешки.колко деца страдат в домове за сираци ,само защото родителите не са мислили с главите си ,а с патките си.по скоро бих те укорила че си повярвала в мъж,който сам по себе си,сигорно си е личял от далеч че е несериозен.следващия път 3 пъти мери,един път режи.
Анонимен коментира:
жалко тук пишат момичета който са били изнасилени и деца който са малтретирани,а вие сте превърнали този сайт селски цирк .моля сайтът да спре тези истории
Анонимен коментира:
моето мнение е че тя е обичала този човек и го е напуснала заради вас и ви обвинява за това,затова ви е намразила.какъвто ще да е бил това е бил нейн избор.