Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Закачай сес негопъкажи му, че имаш интерес, но не му пиши. Изчакай той да го направи първи, а ако не го остави, нали знаеш, когато си заинтерисован от някой ще го търсиш. Щом не те е потърсил от тогава прави си сметката ...
Анонимен коментира:
И аз съм същата, постоянно забърквам кашата, но сега става въпрос за теб. Разбирам те, но мисля, че най -доброто което мога да те посъветвам е да забравиш историята и с тримата. Просто започни на чисто. Казваш, че си на 13,сигурно и въпросното момче (гаджето на приятелката ти) е на толкова. Момчетата се развиват по -бавно така, че това което ти е написал вероятно изобщо не го е мислел. Ако искаш някой искрен намери си над 14 така вероятноста да не те прецака е малко по-голяма,но за момента просто го остави този, не те заслужава. А кой знае ако ви е писано след време може да се съберете.
Анонимен коментира:
Според мен има два вариянта или се дръж по недостъпно тоест подавай му сламката, но не пракалено.Един път отвръщай, втори не примерно сато те покани насрещасъгласите и в последния момент я отложи...или пък изобщо не де обаждай а като те попита кажи че си забравила. Мисля,че ме разбираш. А другия вариянт боли, неболи казваш си, че не е за теб и с малко воя го преодоляваш. Успех !
Анонимен коментира:
Трудно е, но имаш два вариянта. Или си избери един от двамата и се опитай да му обясниш,че ти е тежко сама и ако и той държи на теб ще се оправите. Другият вариянт е да ги забравиш и двамата и да си намериш някой нов с който да започнеш на чисто. Надявам се да се оправят нещата :)
Анонимен коментира:
Според мен, разликата в годините може да е проблем за него.Опитай да поговорите и да разбереш, защо се е променило държанието му.Но, недей да чакаш повече, защото може да го загубиш напълно.Пиши ако има промяна иначе успех!