Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Евалата на това момиче! И да няма да намериш втора такава! Ако мен беше унижавал,и ми беше крещял,а недай си Боже пък да посегнеш,ти щеше да си този който щеше да слабее,щеше да си хронично болен с психозни прояви и нямаше да посмееш и да помислиш да си легнеш спокойно! Остави я щом е щастлива с друг,не и пречи. Едно наранено сърце трудно се доверява отново! Когато обичаш наистина някого пусни го да си тръгне !
Анонимен коментира:
Момичетаа,по-спокойно! Да на всеки може да се случи,никой не е безгрешен,и нека не се правим на моралистите,които не сме! Това че авторката е доста объркана,с признаци на шизофрения,всички го забелязахме,също така и липсата на всякаква грамотност! Но нека се съсредоточим върху нейния проблем,който се състои в душевните и терзания! Ако погледнем реално на нещата,ще видим ,че тя е поредната жена,която е ,,прелъстена,, от прекрасния,секси,женен,страстен господин ,,Х,, който даже не знаем дали е реален или е плод на нейната фантазия! И втория тайнствен,мистериозен също лудо влюбен,женен в нея мъж! Това вече ми изглежда повече като латино сериалите,които баба мир на праха и гледаше! Няма смисъл да отделяте време да четете всички коментари простиращи се на седемнадесет страници,за да разберете,че авторката не е в час,а вие така пламенно сте писали коментари!
Анонимен коментира:
Вашите подават жалба в полицията заради заплахите,вадят ти ограничителна заповед и ако продължава да те заплашва,вече ще си носи последствията!
Анонимен коментира:
Моя съвет е да продължиш напред! Няма смисъл да чакаш нещо,което е обречено на сигурен край,защото така просто губиш време от живота си! Колкото и да ти липсва той ще предпочете приятелите си,и няма да се промени! Явно не му допадаш вече и това е някакъв начин да те разкара,а ако е така просто продължавай да търсиш някой по-подходящ!