Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Кристина Черникова
Кристина Черникова
Администратор

Моите коментари

Здравей, аз също не ям месо от 10 години и разбирам напълно желанието ти да си вегетарианка. Въпреки това не бих те посъветвала да изключваш животинските продукти, тъй като си само на 12 години и организмът ти все още се развива. Съответно се нуждае от определени хранителни вещества, които най-лесно и в най-големи количества се набавят от животинските храни. Ако ги спреш и не ги заместиш правилно (с подходящи растителни храни, хранителни добавки, достатъчно слънчева светлина) това може да окаже сериозни вреди върху здравето ти. В много случаи хората спират месото и вместо това наблягат на тестени храни и сладкиши, което също не е опция и е много вредно. Истината е, че вегетарианството и веганството не са за всеки. За някои този начин на хранене е здравословен, но за други е пагубен. Всеки организъм е различен и реагира по-специфичен начин. Не те съветвам да си правиш експерименти със здравето си, когато си само на 12. За да поемеш по пътя на вегетарианството, без да си вредиш, трябва да се консултираш с диетолог, който да ти назначава редовно тестове и да ти създаде балансиран режим на хранене. 0тносно реакцията на родителите ти - не им се сърди. Те все пак са отговорни за теб, поне докато станеш на 18 години. Опитай се да ги разбереш и не им се сърди. Сигурна съм, че искат най-доброто за теб.
Много неадекватно поведение от страна на момчето. Не знам какво очаквате от него, но по разказа ви не личи той да има сериозни намерения към вас. Ако искате да сте щастлива и най-вече да не изпадате в нервните състояния, които описвате, спрете да се занимавате с него.
Къде се съхраняват бурканите през тези 4-5 дни?
Много полезна и интересна статия, благодаря! :)
Възхищавам се на таланта Ви да презентирате и заснемете всяко ястие по толкова оригинален начин!
Сигурно не те е видял, щом е бил зает с друго. Едва ли е надничал през щорите на стаята ти. Но дори и да те е видял, ти си на 16, той е наясно в каква възраст си. Ще се направи, че нищо не е станало. Така че е и ти не го мисли.
Щом сте поговорили с него и нищо не се променя, а вие се чувствате зле във връзката, според мен е повод за раздяла. Обяснете на партньора си, че ситуацията е ужасна за вас и ви подтиква към размисли за раздяла. Ако и това не помогне, може би трябва да потърсите щастието на друго място.
Ако ти не знаеш какво искаш, никой не може да ти помогне.
Сигурно те харесва, но го е срам. Покажи му по-ясно, че имаш интерес. Заговори го извън час. Разменете си Фейсбук профилите, пиши му там уж за някое домашно. Това ще е първата крачка. Той, ако има интерес, ще продължи разговора.
Харесва ми прехода от Лучано Павароти към Фики Стораро! :)
Изглежда много апетитна! :)
Мисля, че трябва да се върнеш в твоя град. Опитала си и ето - една година нищо. Няма смисъл да се лишаваш от хубавия си живот заради някой, който очевидно не би направил същото за теб.
Беше ми много трудно да прочета историята ти, но все пак го направих до самия край. Предлагам ти да не се занимаваш с никого от горепосочените мъже. Заслужаваш нещо по-добро. Просто още не си срещнала твоя човек. Успех!
Според мен е именно от хормоните и от това, че сега започваш да изследваш сексуалните възможности в света около теб. Не виждам нищо лошо да експериментираш, стига да го правиш разумно и да не застрашаваш здравето си.
Според мен всеки човек се страхува малко или много преди такава сериозна крачка. Така че е нормално да си леко изплашена. А това дали си готова, или не - трябва ти са го усетиш. Вътрешният ти глас ще ти подскаже. Но във всеки случай не трябва да се бърза. Все още си млада. Също така смятам, че човек трябва да създава поколение, когато се почувства завършен и може да предаде опита и уроците си на друго малко човече. Готов е да пренебрегне собствените си нужди в името на някой друг и да му осигури спокойна и щастлива среда. Ако при теб е така, значи вероятно си готова за майка.:)
Според мен те харесва само като приятел или просто е твърде незрял и не знае какво иска.
Безумно е млад човек да си съсипва така живота заради някакви раздели. Неприятно е да, но никой мъж не заслужава да рискуваш здравето си заради него. Вземи се в ръце и прояви малко повече самоуважение към себе си. Ако трябва потърси помощта на психолог, преместите се в нов град, намери си нови занимания. Има начини да излезеш от емоционалните дупки, без да се тровиш с алкохол и успокоителни.