Стоянка Русенова
Стоянка  Русенова
Ветеран

Моите коментари

Здравейте!.Рецептата която съм написала е много точна.Така както съм описала така я правя и става страхотен крем карамел.Има най различни модели ,затова може би не ви се е получило.Моят фрайър е Emerio.
Страхотен което крем карамел.
Радвам се ,че ви е харесала.Весело посрещане и на вас.
Благодаря Албенка !
Радвам се ,че ви е харесала рецептата ми.
Извинявам се за което ,но в бързината съм пропуснала да напиша ,че с добавянето на двата вида захар се изсипва млякото и тогава нагласяме на 25 минути и отново затваряме.
Съхраняват се на пъстра сянка ,като през тези 4-5 дни се разклащат обезателно .
Каква е големината на кексовата ви форма?
Радвам се ,че ви е харесала рецептата ми.
Нали,от както започнах да я приготвям така ,никога не пържа.Опитай и се надявам ,че ще ти хареса.
Както се подквасва мляко . Пробваме с пръста ,ако издържа на топлината тогава добавяме останалите продукти.
Да така е.Пробвайте.
Да,стават,но тогава няма да са Турски .Рецептата за турски банички е със сирене ,яйца ,масло и обезателно магданоз