Секс и оргазъм

  • 25.05.13 06:17#1СофияСофияНовакРегистрация: 31.03.13Град: -Отговори: 2Секс и оргазъмЗдравейте, искам да ви попитам нормално ли е след първия ти път /говоря за вагинален секс/ да ти се ходи често до тоалетната първите няколко дни и ако да защо?

    Искам и да попитам коя поза е най-подходяща за една двойка, когато жената е тясна в ханша и мъжа не може да се вмъкне спокойно с удобна поза между тях, тъй като тя е тясна в тази област е не може да я поеме?

    И последен въпрос приятелят ми опита да ме доведе до скуирт-оргазъм, като масажираше Г-точката ми, но мисля, че не сме успели да я открием, тъй като пише по форумите и в сайтовете, че тя е на около 3-5 см от влагалището, а аз имам чувството, че пръста му беше много по-навътре?

    Благодаря предварително!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 27.05.13 04:55#2cvetelinacvetelinaНовакРегистрация: 07.10.12Град: -Отговори: 124от: Секс и оргазъмне съм голяма специалистка по интимните въпроси но смятам че когато си с човек който обичаш всичко се получава.това няма значение за мен.само значение има това какви чувства изпитвам към партньора ми.ОтговорОтговор с цитат
  • 09.11.13 01:58#3РилаРилаНовакРегистрация: 19.10.13Град: -Отговори: 36от: Секс и оргазъмЗа 1-вия въпрос не знам.
    За 2-рия опитай ти да си върху него и в контрол та така да ти е по удобно на теб. А и като цяло не бързайте със секса ами си ,,играйте'' за да може наистина да се възбудиш. Може да ти е трудно защото той е готов пък ти не си.
    За 3-тия джи-точката се намира горе-долу като се влезне с половината показалец което е към 5см. По принцип се намира като се пипа нагоре с пръста но защото всеки човек е различен може да е малко наляво или надясно. И пак казвам нагоре - пръста тряя да му е като на кука а не прав. Ако му е прав и само влиза излиза няма да се намери. Като го намери ти ше го усетиш а иначе партьора ти ше го почувства на пръста си като го напипа защото има повърхност която е по груба, но пак мека. И като цяло като си по възбудена джи-точката ше ти е по напълнена с кръв, както става с половите органи по принцип и така ше е по-лесно да се намери. Затова казвам не бързайте със секса за да може да е по-лесно да се намери. Успех
    ОтговорОтговор с цитат
  • 09.11.13 05:17#4cvetelinacvetelinaНовакРегистрация: 07.10.12Град: -Отговори: 124от: Секс и оргазъмето това е точния отговор.но аз бих добавила.когато има любов между двама души всичко е приятноОтговорОтговор с цитат
  • 26.12.13 02:08#5зузизузиНовакРегистрация: 17.12.13Град: СофияОтговори: 5от: Секс и оргазъмСкуирт оргазъм се получава най-лесно ,когато преди това е имало орална любов! Т.е той трябва първо доста добре да те е възбудил, и доста добре олигавил,защото колкото повече слюнка има , толкова по приятно и плавно се получава и самото проникване на пръстите.Трябва да притисне леко частта на срамната кост (демек триъгълника),ти трябва да си максимално отпусната , и докато мърда пръстите си нагоре-надолу , а не навътре-навън,даже може и леко въртеливи движения да прави с цялата ръка,езикът му нежно закача клитора ти.Усещането е все едно ще се напишкаш , но ако се отпуснеш след секунди се превръща в един доста силен и разтърсващ оргазъм! И най-важното за добрия секс като цяло е да не се притеснявате да говорите за желанията,предпочитанията,фантазиите си, и даже по време на акт да си давате малки насоки за това как на вас ви е приятно ! Все пак никой не е в главата на другия ,за да знае какво той иска!
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest