Ezine.bg»Форум»Бременност и раждане»Правим опити за бебе!

Правим опити за бебе!

  • 07.08.13 08:05#1desislavadesislavaНовакРегистрация: 07.08.13Град: СофияОтговори: 9Правим опити за бебе!Здравейте,мили момичета от цяла България и на тези ,които в момента са зад граница и четат тези редове! :love: Бих искала да отворя тази нова тема,защото зная ,че вълнува болшинството от нас.Всички копнеем да се реализираме като майки,защото това е най-благословенния момент в живота на една жена.Жаждата за дете е толкова силна,че с нищо друго не може да конпенсира липсата.

    Като повечето от вас и аз минавам по много трънлив път в здравословно отношение. На 34г съм -скоро септември ще навърша 35,живея в София при моя приятел.От миналият ноември насам преминах през 2 лапароскопии-едната за премахване на ендометриозни кисти и на 2-та яйчника-втората ,за премахване на срастванията в последствие на първата лапаро.Сега пък в последствие на втората лапаро имам запушена лява тръба най-вероятно.По съвети и преценка на моят гинеколог от Тина Киркова,от юли насам започнахме да провеждаме фоликулометрия и това ще бъде до декември включително,за да проверим имам ли овулация и дали ще се получи по естествен път без намесата на специалист по репродуктивни проблеми.

    Юли не се получи,но този месец продължаваме с овю-тестовете и половите контакти на 10-я-12-я14-я ден от МЦ ,през ден до овулацията и после 3 поредни дни както следва ,веднага след положителният овю-тест-на същия ден и 3 дни след нея.А после започва голямото чакане.Моля се и този месец да имам овулация и дано Боже зрялата яйцеклетка да излезе от десния яйчник.

    Момичета,ще се радвам много да ми пишете,за да зная ,че има и други жени като мен ,да черпим опити едни от други ,да се подкрепяме в тези трудни моменти.Надявам се,че темата,която отворих днес-ще ви е интересна и актуална.Благодарна съм,че ги има тези форуми! :blush:
    ОтговорОтговор с цитат
  • 06.03.15 06:18#2GeorgiaGeorgiaНовакРегистрация: 16.01.15Град: СофияОтговори: 5от: Правим опити за бебе!Нека Господ благослови всяка една жена желаеща да стане майка!
    Няма по-велико чувство от това!
    Подкрепа и от мен!
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest