Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Форум»Тя и Той, Сексуални отношения»Той свършва много бързо, а аз никога...

Той свършва много бързо, а аз никога...

  • 12.09.13 05:26#1АсяАсяНовакРегистрация: 12.09.13Град: -Отговори: 1Той свършва много бързо, а аз никога...Прочетох много истории и реших да споделя и моята.
    С приятеля ми сме заедно вече две години. Учим еднаква специалност в университета, по цял ден сме заедно.От следващия семестър вече ще живеем заедно. Чувстваме се добре един с друг, споделяме си абсолютно всичко, обичаме се, но нещата в леглото не вървят много добре. Той понякога свършва, понякога не (винаги с презерватив), но аз никога не мога да стигна до край, просто нещата свършват твърде бързо, 4-5 минути и край.
    Той се изморява и спираме. Не искам да се разделяме, обичам го, но не знам колко ще издържа така, дали това ще стане още по-голям проблем за нас по нататък във връзката ни. Бих искала да чуя и чуждо мнение.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 13.09.13 01:49#2gibson082gibson082НовакРегистрация: 13.09.13Град: СофияОтговори: 4от: Той свършва много бързо, а аз никога...Със сигурност ще е проблем. Оргазмът е еднакво важен и за мъжа, и за жената. Нека да опита различни кремове, да опита да разреши проблемите с изморяването, ако наистина се изморява. Не е нормално да се изморява за 5 минути.ОтговорОтговор с цитат
  • 14.09.13 11:40#3Мария ГеоргиеваМария ГеоргиеваНовакРегистрация: 14.09.13Град: СофияОтговори: 1от: Той свършва много бързо, а аз никога...Здравей, до скоро имах същия проблем като теб.
    Започнах нова връзка с мъжа, но нещата в секса не вървяха толкова добре въпреки, че той много се стараеше. В началото реших да не му казвам нищо, а само да го насърчавам и предразполагам. Да му казвам колко е добър, но по-едно време той разбра, че не съм доволна. Женският оргазъм е важен и за мъжа, със всеки мъж който съм била и ме е обичал, това е било много важно. Най-добрият вариант е да говориш открито с него за това какво ти харесва и какво не. Ако не продължава много първият път можете след малко да пробвате втори.Много е важно да има любовна игра и да се обичате и да не се притеснявате да говорите и да пробвате нови неща. За мен този период мина, но го преживях тежко, но той разбра и се постара. Не сме използвали медикаменти или кремове само открити разговори и споделяне. Сега и двамата сме повече от щастливи. Надявам се да съм ти била поне малко полезна.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 15.09.13 04:50#4TониTониНовакРегистрация: 07.09.13Град: МонтанаОтговори: 1от: Той свършва много бързо, а аз никога...Ами след като той се изморява, защо ти не вземеш инициативата след като той не е издръжлив, можеш не да го порицаваш ми да поемеш нещата в свои ръце.. ОтговорОтговор с цитат
  • 15.09.13 05:11#5StanimirStanimirНовакРегистрация: 10.09.13Град: СливенОтговори: 1от: Той свършва много бързо, а аз никога...Кажи му да опита да задържа еакулацията до почти постигането на еакулация ,и да спре с движенията и така колкото се може по дълго и постепенно ще се увеличи любовния акт .ОтговорОтговор с цитат
  • 16.09.13 12:57#6CloudeyCloudeyНовакРегистрация: 03.09.13Град: СофияОтговори: 7от: Той свършва много бързо, а аз никога...Аз също имах подобен проблем.
    Беше доста неприятно да го споделя с приятеля си, но реших, че това е най-добрият вариант... и се оказах права.
    Освен това има други начини за постигаре на оргазъм...
    А ако свършва по-бързо, отколкото на теб ти е необходимо, опитайте самия полов акт да започва на по-високо възбудно ниво спрямо теб... да ти обърне малко повече внимание преди същността. Може и да свърши работа.

    Но наистина, поговорете. Това е нещо, което двамата трябва да решите помeжду си
    ОтговорОтговор с цитат
  • 16.09.13 04:45#7АсяАсяНовакРегистрация: 12.09.13Град: -Отговори: 1от: Той свършва много бързо, а аз никога...Мерси много за коментарите, ще се опитаме някак да отстраним проблемите, дано успеем. И пак благодаря много )ОтговорОтговор с цитат
  • 29.09.13 05:29#8ЕвгенияЕвгенияНовакРегистрация: 12.06.13Град: -Отговори: 14от: Той свършва много бързо, а аз никога...явертъ :Ами след като той се изморява, защо ти не вземеш инициативата след като той не е издръжлив, можеш не да го порицаваш ми да поемеш нещата в свои ръце..

    буквално


    ОтговорОтговор с цитат
  • 01.04.16 04:57#9Пламена M.Пламена M.ДжедайРегистрация: 13.11.12Град: -Отговори: 193от: Той свършва много бързо, а аз никога...Леле, доста подробно, браво. ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest