Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Форум»Време за мъже»Подарък за мъж

Подарък за мъж

  • 23.10.13 01:50#1anaanaНовакРегистрация: 12.09.13Град: -Отговори: -Подарък за мъжЗдравейте всички. Приятелят ми скоро навършва 22 години. Не е като да не го познавам достатъчно, напротив. Познаваме се от няколко години, но от скоро сме заедно, просто е наистина много странна личност и просто бих искала да видя вашите предложения за подарък. Имам нахвърлени 2-3 идеи, но бих се зарадвала да чуя вашите предложения.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 24.10.13 11:26#2РилаРилаНовакРегистрация: 19.10.13Град: -Отговори: 36от: Подарък за мъжЗависи какво обича като цяло. Ако има хоби можеш да му вземеш нещо свързано с него. Например ако обича футбола и има любим отбор можеш да му вземеш тениска на този отбор. Ако обича да рисува му вземи някакво платно за рисуване и бои. После може да те нарисува като сцената във филма Титаник :wink:
    Ако не знаеш какво обича или е трудно да се избере подарък в неговата сфера винаги може да му дадеш парфюм например сега нали има много кутии се продават които съдържат парфюм, душ гел и крем за след бръснене.
    Най-важното е да си прекарате добре на рождения ден и всичко да е на 6. Какво му дадеш ако е от сърце ше го оцени. Успех
    ОтговорОтговор с цитат
  • 23.01.14 12:06#3VenelinaVenelinaНовакРегистрация: 23.01.14Град: -Отговори: 50от: Подарък за мъжхахах,тези комкти са ужасни може да му вземеш портфейл,някой аксесоар ако носи като гривна и т.н.Може да му направиш торта ,да му запалиш свещичка и да му я поднесеш, докато сте в леглото,при мен се получи доста добре :blush: ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest