Ezine.bg»Форум»Външен Вид»Балната ми рокля е с бюстие, но големите ми гърди са проблем

Балната ми рокля е с бюстие, но големите ми гърди са проблем

  • 09.01.14 12:31#1ХениХениНовакРегистрация: 09.01.14Град: ВрацаОтговори: -Балната ми рокля е с бюстие, но големите ми гърди са проблемЗдравейте, мили дами. Бих искала да ви помоля да споделите своето мнение и съвет по следния въпрос - тази година съм абитуриентка, роклята реших да ми я шият, по избран от мен модел. Всичко е точно, но се явява един минимален проблем - самия модел предразполага сутиен без презрамки (тоест роклята е бюстие и отдолу тип пачка, отпред бюстието е като във формата на сърце, леко изрязано).

    Не се съобразих донякъде, че майката природа ми е дала (я за щастие, я за нещастие) малко по-големичка гръдна обиколка и дефакто "лепящите" се сутиени не ми вършат абсолютно никаква работа, защото гравитацията си казва думата. Бихте ли ме посъветвали какъв точно да си закупя и откъде, някакви актуални цени?

    Също така (за протокола) роклята ми е още в процес на шиене, позната ме посъветва да говоря с шивачката си да ми се пришие като подплънки на самата рокля и отдолу на голо, но нещо не ме устройва да се разхождам дибидюс като родните ни и любими поп-фолк диви.

    Е, надявам се да не съм ви отегчила до краен предел, очаквам вашите мнения по въпроса. Хубава и спокойна вечер на всички!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 09.01.14 01:28#2AdrianaAdrianaНовакРегистрация: 19.12.13Град: СофияОтговори: 5от: Балната ми рокля е с бюстие, но големите ми гърди са проблемКупи си сутиен със силиконови презрамки, но качествен, не от тези тип "2 за левче", защото те не вършат никаква работа. Другият вариант е да кажеш на шивачката да ти пришие тънки презрамки с цвета на роклята, нищо че бюстието е твърдо, и да си сложиш сутиен телесен цвят. ОтговорОтговор с цитат
  • 11.04.14 07:27#3monny_bmwmonny_bmwНовакРегистрация: 13.11.13Град: СофияОтговори: 13от: Балната ми рокля е с бюстие, но големите ми гърди са проблемВземи си сутиен в цвета на роклята изцяло със силиконов гръб, който се закопчава при подмишницата. Мисля, че беше около 28-30 лв. ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest