Ezine.bg»Форум»Тя и Той, Сексуални отношения»Имам приятел от 4 години, а съм влюбена в непознат

Имам приятел от 4 години, а съм влюбена в непознат

  • 14.05.14 02:37#1VivianVivianНовакРегистрация: 14.05.14Град: -Отговори: -Имам приятел от 4 години, а съм влюбена в непознатЗдравейте, за 1 ви път пиша тук. Много съм объркана....аз съм на 21г.имам сериозна връзка, тя е е прекрасна приятелят ми( на 24г ) е прекрасен , изключителен човек, много добър мил нокому зло не е помислил аз много го ценя....той е всичко което имам , което знам че винаги ще имам,той е мечта за всяка жена.

    Обичам го страшно много и се чувствам ужасно, защото изпитвам силно увлечение към друг, който ще нарека условно тук Д. Аз не го познавам, не сме се запознавали, не знам много за него - мн малко неща са ми известни, но това което чувствам когато той ме погледне.

    Неописуемо е ..всичко започна преди почти година, случаино се видяхме, говорихме малко, след това често се виждахме ( под виждахме става въпрос за няколко минутки или понякога дори секунди) В началото си мислех че си въобразявам за интереса му към мен..та та той е толкова сдържан,толкова непроницаем от погледите му - изпепеляват ме ...не мога да спра да мисля за него - а нз искам ли??!

    Той има приятелка - когато ги видя заедно ме хваща яд, когато той я целува така че да ги видя, отново ме е яд много. Страхувам се от това което мога да изпита....още от 1 та си среща с него останах поразена , смаяна от чувството което този мъж бе оставил в мен, притеснявам се когато трябва да говоря с него и ми става много кофти когато не го стори ...

    Има нещо което трябва да ви кажа...с приятеля ми сме заедно от 4 години и половина и никой друг не ме беше интересувал, получавала съм покани за срещи но не и не аз не виждах друг освен мажът до мен.....до онзи даждовен ден от месец септември, който промени всичко около мен.

    Пончкога не се разбирам как мога да зипитвам такива чувства към човек който не позавам..как...но е факт...начина по който ме кара да се чувствам по отношение на него и по отношение на приятеля ми....все едно му иневерявам....

    Извинете ме ако съм ви натоварила с моята история...
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest