Ezine.bg»Форум»Тинейджърски Проблеми»Простено ви е, защото сте млади

Простено ви е, защото сте млади

  • 02.06.15 03:24#1Потребител#158799Потребител#158799НовакРегистрация: 02.06.15Град: -Отговори: 1Простено ви е, защото сте млади Гледам 20 годишни момичета, "изцедини от живота ". Така е , да, не става само с пиене и наркотици. Въпрос на време е да рухнете, докато се мислите за много " оборотни " под въздействието на наситнения упсарин+ лидукаин (на парх), че за да ви изтръпнат не само ноздрите, ами и малкото мозък,който ви е останал. Не знам как не си давате сметка ,че заради тази простотия, един ден и деца няма да можете да имате! Сами се проваляте и съсипвате,да не говорим, че не знам кое ми е по -неприятно : мъже на по/над 40 с момиченца на 18 или как същите тези момичета един ден, когато трябва да поемат живота си в ръце ,единственото ,на което ще са способни е да се оплакват в каква държава живеем, в която нямат възможност за реализация. Момичтета или " милички" , както е актуално да се обръщате една към друга : осъзнайте се , мъжете вече не са това, което бяха, по- скоро ще трябва вие да издържате тях.Сега е времето да присъствате на лекции, не да висите по баровете и да показвате младата си кожа, за да могат разни чичковци, в които " виждате " сигурност, да ви оправят живота. Не,тия чичковци са женени мъже,на годините на баща ви,а вие сте тяхната малка, мръсна тайна. Разиграват ви и се възползват от наивността и младостта ви . А после се прибират вкъщи и доволни от живота ,и дават най-доброто на жените, от които вече имат деца!И тая същите (стига се филмирахте в тия чалги) няма да развалят семействата си заради вашата топирана грива.Тя им е служила само за това да ви я скубят,докато си навират остарелите. .. във вашата млада... !!!знам,добре изглеждат : с ризки и часовници, карат скъпи коли! Но не си ли задавате въпроса защо, постоянно изчезват безследно. Защо не ви разпитват за вас,кои сте - как сте и други такива. Осъзнайте се ,докато е време! Младостта ви е това, което те търсят, за да погалят остаряващото си его. Той (баровеца) семейство си има, на него всичко му е позволено и знае как да ви върти на малкия си пръст! А за вас остава само да се друсате, да се съсипвате, да пиете и да плачете за големия батко, докато накрая не осъзнаете, че чисто и просто си е направил кефа с вас и след това всички мъже за вас стават боклуци, нещастници и тн. ! Само че ,ако си е бяхте ходели на лекции, обръщайки внимание на момчетата на вашите години ,вместо да летите в облаците, може би щяхте да видите една друга страна на живота и на 20 години щяхте да сте едни млади,пълни с живот и бъдеще момичета, а не наджуклуни ,изкуфели ,изхабени- къде безплатни ,къде платени : преебани от вълците , необоротни проститутки. Дано селфита Гледам 20 годишни момичета, "изцедини от живота ".

    Така е, да, не става само с пиене и наркотици. Въпрос на време е да рухнете, докато се мислите за много " оборотни " под въздействието на наситения успарин+ лудукаин(на парх), че за да ви изтръпнат не само ноздрите, ами и малкото мозък,който ви е останал. Не знам как не си давате сметка ,че заради тази простотия, един ден и деца няма да можете да имате! Сами се проваляте и съсипвате,да не говорим, че не знам кое ми е по -неприятно : мъже на по/над 40 с момиченца на 18 или как същите тези момичета един ден, когато трябва да поемат живота си в ръце ,единственото ,на което ще са способни е да се оплакват в каква държава живеем, в която нямат възможност за реализация.Момичтета или " милички" , както е актуално да се обръщате една къв друга : осъзнайте се , мъжете вече не са това, което бяха, по- скоро ще трябва вие да издържате тях.Сега е времето да присъствате на лекции, не да висите по баровете и да показвате младата си кожа, за да могат разни чичковци, в които " виждате " сигурност, да ви оправят живота. Не,тия чичковци са женени мъже,на годините на баща ви,а вие сте тяхната малка, мръсна тайна. Разиграват ви и де възползват от наивността и младостта ви . А после се прибират вкъщи и доволни от живота ,дават най-доброто на жените, от които вече имат деца!И тая същите (стига се филмирахте в тия чалги) няма да развалят семействата си заради вашата топирана грива.Тя им е служила само за това да ви я скубят,докато си навират остарелите. .. във вашата млада... !!!знам,добре изглеждат : с резки и часовници, карат скъпи коли! Но не си ли задавате въпроса защото постоянно изчезват безследно. Защо не ви разпитват за вас,кои сте - как сте и други такива. Осъзнайте се ,докато е време!

    Младостта ви е това,което той търси, за да погали остарьващото си его. Той (баровеца) семейство си има, на него всичко му е позволено и знае как да ви върти на малкия си пръст! А на вас остава само да де другата, за се съсипвате, да пиете и да плачете за големия батко, докато накрая не осъзнаете, че чисто и просто си е направил кефа с вас и след това всички мъже за вас стават боклуци, нещастници и тн. ! Само че ,ако си е бяхте ходели на лекции, обръщайки внимание на момчетата на вашите години ,вместо да летите в облаците, може би щяхте да видите една друга страна на живота и на 20 години щяхте да сте едни млади,пълни с живот и бъдеще момичета, а не наджуклуни ,изкуфели ,изхабени- къде безплатни ,къде платени : преебани от вълците , необоротни проститутки.

    Дано селфитата и силиконът да ви грее. Защото и в очите на колегите си сте паднали,на приятелките си,на нормалното общество. Ако успеете да станете фолк певица, ще сте една от малкото "късметлиики "! Амин!и силиконът да ви грее. Защото и в очите на колегите си сте паднали,на приятелките си,на нормалното общество. Ако успеете да станете фолклор певица, ще сте една от малкото късметлиики ! Амин!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 05.06.15 01:09#2човекачовекаНовакРегистрация: 08.05.14Град: -Отговори: 32от: Простено ви е, защото сте млади съгласен съм с теб като цяло само едно нещо не възприемам може би защото не го осъзнаваш достатъчно , по принцип истински богатите хора тези които са постигнали нещо благодарение на собственият си капацитет са доста умни и не им е нужно да галят егото си с млади жени,на тях успеха им е достатъчен за да имат самочуствие , те затова са по богати от вас защото осъзнават това което имат докато го имат , та това което искам да ти кажа е че кръшкат не толкова богатите хора а хората с ниско самочуствие и реализация в живота , в българия твърде дълго е имало комунизъм и хората нямат ясна представа за живота а богатството се свързва с бивши комунисти или крадци и рецидивисти които в нормалния свят са персона нон грата и въобще не са мерило за успех , а това че тука ги виждаш как карат скъпи коли и избиват комплекси заради ниското им самочуствие от миналото преди да крадат е друга тема , така че съм съгласен с теб само малко доуточнение че в българие тези които ги мислиш за богати повечето са бедняци които са успели да откраднат нещо а истинските богаташи няма да ги видиш да се разхождат с младо гадже и да се фукат наляво надясно на тях скъпите коли им седят в гаража защото нямат време от работа да мислят как да кръшкат на жена си или да оставят семейството си .това е много важно да се знае защото българина се респектира от едни крадливи неудачници които много скоро като изядат откраденото отиват пак да крадат и не цени истинките хора имайте самочуствие не позволявайте грешните хора да ви заблуждаватОтговорОтговор с цитат
  • 06.06.15 02:40#3Потребител#158799Потребител#158799НовакРегистрация: 02.06.15Град: -Отговори: 1от: Простено ви е, защото сте млади Абсолютно съм съгласна за разликата между позьорите ,кръжащи в студентски град и истинските мъже,които не можеш да видиш по подобни ,хайде да не ги наричам долнопробни - просто защото идеята им е била там да се забавляват млади хора ,а не да бъдат бардаци ,както за съжаление се е получило ,благодарение на тези бедни - не само финансово ,но и духовно - " мъже" ,които се възползват от наивността на младите момичета ,за които е съвсем нормално и им е простено да нямат опит ,идвайки от една по-защитена среда- градовете им и селата им. Първоначално не правят разлика,че тук не са на тяхна почва и се връзват ,защото там от където идват - хората не че не лъжат ,но го правят по-умерено най-малкото ,защото се познават .
    В този сайт много трудно написах това излияние! Над 3 пъти го редактирах и сега ,като гледам как са се разместили изреченията ми,лощо ми става,направо не се чете.
    Благодаря за коректния коментар и за това,че въобще сте се напънал' да четете така написаната тема.
    Пак ще се пробвам да я коригирам ...
    ОтговорОтговор с цитат
  • 04.07.15 03:01#4Потребител#159506Потребител#159506НовакРегистрация: 01.07.15Град: -Отговори: 1от: Простено ви е, защото сте млади Поздравления за темата(макар и да се вижда болката и отвращението), радвам се че си успяла да погледнеш отстрани, и да разбереш колко е отвратителен живота на младите хора(децата). Не ми се коментира по темата ти, но ще напиша няколко думи. Съжалявам за момчетата и момичетата, които отиват в София(най-голямото село с най-много селяндури) с надежда. ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest