Ezine.bg»Форум»Здраве»Влязох в контакт с починалия ми дядо

Влязох в контакт с починалия ми дядо

  • 08.08.15 03:33#1AnamilnaovaAnamilnaovaНовакРегистрация: 08.08.15Град: ВрацаОтговори: -Влязох в контакт с починалия ми дядоЗдравейте, публикувам моята кратка история, за да могат хората да ми помогнат.
    Аз влязох в контакт с моя дядо, който е починал 2005 година. Помолих го за помощ. Няма да казвам откъде, но преди да вляза в контакт с него, разбрах, че са станали несправедливости с мен в първите ми прераждания и са пуснати ненаказани престъпници. Исках някой да ми помогне и да предаде сигнала на Господ, затова потърсих дядо ми, защото той ми беше много близък, докато беше жив и защото знам, че е изключително добър човек и винаги би подал ръка на някой човек в нужда.
    Както и предполагах, той веднага се съгласи да помогне. Започна да преглежда и събира информация, предаде писмо на Господ от мен. Писмото беше предадено около 25 юли. Но там не беше включена същинската информация, която трябваше да предаде. И... И те го убиха, да, там на небето, където такива неща не би трябвало да се случват. Убили са го в дома му през нощта на 29 срещу 30 юли сега 2015 година. Бях в шок като научих. Бях потресена. Не мога място да си намеря сега. Аз знам кои са част от убийците му и поръчителят на убийството е този, срещу който беше писмото ми.
    Сега търся начин да върна дядо ми към живот, защото Те са дали живот на духа му и Те могат да го върнат. Дядо ми не заслужаваще това да му се случи. Той е толкова, толкова добър човек.
    Затова се обръщам за помощ към хората. Ако ходят при някой, който контактува с мъртвите и се свързват с роднините си, ако ходят да палят свещи на гробищата на починалите си роднини, моля да кажат или да напишат на бележка трите имена на дядо ми и егн-то му, това че е убит в дома си на 30 юли, че той е човекът, който предаде писмо на Господ от внучката му на земята, за да се сети Господ по- бързо кой е той. Да върне Господ живота мu и дядо ми като отвори очи да посочи убийците си. Мили хора, ако направите това за мен, ще съм Ви вечно благодарна, ще станете още по-добри, защото ще спасите един човешки живот на един изключително добър човек- този на дядо ми, а онзи свят ще стане съвършен, защото неговите убийци ще бъдат наказани.
    Знам, че не трябва да се публикува лична информация, но съм принудена, заради спецификата на историята и молбата ми, да публикувам имената на дядо ми егн-то му. Той се казва Иванчо Георгиев Еленкин, роден 28 януари 1927 г. Убит е на 30 юли в дома си през нощта. Господ трябва да върне живота му и да накаже убийците му.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 18.08.15 08:13#2axiniaaxiniaНовакРегистрация: 18.08.15Град: СофияОтговори: 5от: Влязох в контакт с починалия ми дядоскъпа Ана,не си тормози душата с тези неща ...може би си мислиш , че не ти вярвам,но не е така ...знам , че на света има много необясними факти. самата аз съм прочела страшно много книги на тази тематика ,да не говорим за всички филми по дискавъри през последните 20 г. Имай в предвид ,че когато човек си отиде от този свят /независимо как/ той вече не иска да се връща тук ,Затова не е добре да се плаче прекалено дълго .когато ние плачем го връщаме към нашия свят и той страда заради нас .преди години в Раковица/ циганската махала на Берковица / имаше една жена -българка ,която контактуваше с мъртвите /тогава за това пишеха във вестниците / .споделих с една близка и тя ми каза ,че е ходила ,за да говори с майка си ... и какво; попиtah az.jenata mi kaza che po goliam ujas ne e pregiwiawala.procheti knigite na liana antonowa :y: :y: :y:ОтговорОтговор с цитат
  • 07.10.15 04:24#3Пламена M.Пламена M.ДжедайРегистрация: 13.11.12Град: -Отговори: 193от: Влязох в контакт с починалия ми дядоЧакай сега, ти как разбра, че дядо ти е убит. И според мен на онзи свят няма как да стават такива неща. Освен това, поне според мен, човешката душа е в непрестанно движение, тя се преражда, учи и развива. Не си съгражда нов дом на онзи свят - светове много, паралелни, астрални. Нещо не ми се връзва. А и ако искаш все пак да предадеш това съобщение, защо не го направиш сама?ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest