Ezine.bg»Форум»Тинейджърски Проблеми»Нормално ли е поведението му или прилича на обсебване?

Нормално ли е поведението му или прилича на обсебване?

  • 25.08.15 02:59#1Teenage DreamerTeenage DreamerНовакРегистрация: 25.08.15Град: -Отговори: -Нормално ли е поведението му или прилича на обсебване?Здравейте. Аз съм момиче на 16 години. Мъчи ме един въпрос и реших да споделя,защото имам нужда от съвет. Преди време публикувах мой разказ в един сайт и не след дълго получих писмо в пощата си от момче, заинтригувано от творбата ми. Започнахме да си пращаме писма. Той се държеше доста мило и се изразяваше като млад и интелигентен човек, а това не се среща в днешно време често. Едва на 18 години е, а е толкова мъдър и начетен. Та, в този сайт за лично творчество имаше и моя снимка. Той очевидно я бе видял и ми писа, че ме намира за много красива.

    От там започнаха комплиментите. Никога преди не се бях чувствала толкова специална и щастлива. Не бях чувала толкова прекрасни думи за себе си от момче. Държеше се толкова джентълменски, че доста ме замая. След всяко следващо писмо, ставахме по- близки. И така решихме един ден да говорим, но по скайп. Разменихме контакти и започнахме да говорим. Най- после и аз видях как изглежда той. Красиво и младо момче. Всичко вървеше прекрасно.

    Говорихме си всеки ден по 5-6 часа. Не сме спали хаха. А той ми говореше така мило..Но някак си нещата се случиха твърде бързо. Един ден обаче се запитах дали това не върви към обсебване. Говореше ми, че съм неговия рай и, че всичко ще направи за мен. Хубаво, но започна и със странностите. Една вечер, докато говорихме, ми каза че много иска да ме снима. И ще си изкара всички мои снимки, защото няма да му омръзне да ги гледа. Щял да си направи няколко албума само с мои снимки.

    И ето, това малко ме уплаши. Имам чувството, че се е обсебил. Галантен е, но понякога прекалява. Постоянно ме пита за какво си мисля, колко го харесвам, какво правя и то по няколко пъти. Не знам..просто съм доста объркана..Не сме се виждали на живо. Бих се радвала да чуя какво мислите и вие. Предварително благодаря!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 01.09.15 01:28#2човекачовекаНовакРегистрация: 08.05.14Град: -Отговори: 32от: Нормално ли е поведението му или прилича на обсебване?ами не е лесно да си пишеш с някого , когато искаш да го изебеш , човешката фантазия довежда до краиности , галантности и тем подобни пубертетски неща , срещнете се вижте се ако си допадате бъдете заедно , но трябва да знаеш че компютърната любов е едно а съвсем друга истинската линчност с истинските и дефекти и негативи , затова внимавай трупай опит но се пази и отсявай хоратаОтговорОтговор с цитат
  • 07.10.15 05:12#3miglenamiglenaНовакРегистрация: 01.10.15Град: АлиноОтговори: 66от: Нормално ли е поведението му или прилича на обсебване?Щом сте се запозналки в подобен сайт трябва да имаш предвид, че явно е по-артистично настроен. И не мисля, че е обсебен, просто някои хора по-бързо се привързват. Пишеш, че не сте се *** - това е ясно, нали не сте се виждали Ами вижте се, да видим какво ще стане :love: :blush:ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest