Ezine.bg»Форум»Нумерология и Астрология»Основни елементи: Асцендент, Десцендент, МЦ

Основни елементи: Асцендент, Десцендент, МЦ

  • 16.10.15 08:46#1Ванеса ИвановаВанеса ИвановаНовакРегистрация: 12.09.15Град: -Отговори: 3Основни елементи: Асцендент, Десцендент, МЦМога да кажа, че тези елементи са нещо като основата, на която се гради характера на човек. След като в миналата статия описах това, че вие не сте точната си зодия, то идва ред да опиша горе/долу, поне за мен, главните черти, които те описват още по-подробно. So, let's get started...

    Асцендент: Да си представим един разговорлив близнак(да го направим роден между 22 май и 13, 14 юни - с по-голямо влияние на Телец), който има асцендент скорпион. Ако някой журналист го срещне на пътя и поиска да му зададе няколко въпроса, то близнакът ще го отреже като печен картоф, така да се изразя.
    Асцендента е външната маска. Тя определя социалния ти статус сред хората, т.е. как ти се държиш с... непознати.
    Спрямо твоите близки ти ще си близнак, ти ще говориш, и ще говориш. и ще говориш, и вече няма да знаеш какво говориш, но ще продължаваш да говориш. Ала сред непознати ти ще си скорпион. Ти ще си студен, няма да говориш много и ще даваш аура на "негативизъм" basically... (Не обвинявам скорпионите в нищо, не ме разбирайте погрешно)
    Асцендента е външната социална маска.
    Ако имаш асцендент в някоя въздушна зодия (Близнаци, Везни, Водолей), твоят социален статус ще е висок и ти ще можеш да говориш свободно пред хора.
    Ако имаш асцендент в някоя водна зодия (Рак, Риби, Скорпион), твоят социален статус няма да е "висок". Водата като цяло в чувствена и... затворена.

    Десцендент: Нали знаете, когато четете за архиетипа на зодията си и по-долу пише съвместимости. Например:
    Стрелец:
    Благоприятни: Лъв, Овен, Везни, Водолей...
    Ндаа... отново казвам, че това пак е архетипът/стереотипът ви. Вие не си падате особено по везни или водолей.
    Десцендента е най-благоприятният ти партньор, може би не само партньор, човекът, от който можеш да научиш най-много. Това е човекът, който макар и да не се разбирате, ти усещаш че когато го няма нещо липсва. Десцендента е този, който ви допълва напълно.
    Може да откриете лесно десцендента си. Той е противоположноста на асцендента ви. Тоест, най-далечния знак. Броите през седем от вашия асцендент, но тъй като стават обърквания ще ги напиша по-долу.


    Овен ↔ Везни
    Телец ↔ Скорпион
    Близнаци ↔ Стрелец
    Рак ↔ Козирог
    Лъв ↔ Водолей
    Дева ↔ Риби


    МЦ - Медиум Цели.
    Да, дори това как говорите в социалните мрежи, въобще във всякакъв вид социален статус, общуването ви, въобще начина ви на изразяване пак се определя от зодиакален знак. То няма какво толкова сложно да се обяснява.
    Трябва да знаете просто как се изразява архиетипа на знака, който стои в медиум целите ви.
    Ако имате МЦ в овен, то вие ще бъдете искрени, честни и няма да спестявате на никой нищо. Дори и да звучите груби за някои, вие просто... се изразявате честно като овен.

    Ако имате МЦ във везни вие ще имате дипломатически дарби и ще поставяте нещата на равния кантар и ще умеете да привличате хората на ваша страна.

    Това е общо взето, не е чак толкова трудно стига да познавате добре архиетипа на зодията си.

    Nothing is as hard as it seems at all.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest