Ezine.bg»Форум»Тя и Той, Сексуални отношения»Гей си търси момиче за приятелка

Гей си търси момиче за приятелка

  • 16.04.16 10:55#1Потребител#169122Потребител#169122НовакРегистрация: 16.04.16Град: -Отговори: -Гей си търси момиче за приятелкаЗдравейте, пиша тук защото смятам че във форума има доста мадами и някоя може да и хареса начина за забавление/общуването които предлагам. М съм, бисексуален. Търся си мадама с която да сме приятел(к)и и която да ме научи как да се обличам в женски дрешки, да ме научи да се червисвам, гримирам и т.н. Тоест - нещо като приятелки-тинеджърки, които се учат една друга на тайните на женствеността и си споделят разни неща.
    Мадамата няма значение от кой град е, тъй като не ми е проблем да пътувам из цялата страна.

    Ако някоя има интерес - моля пишете ми на лични.
    Темата няма сексуален характер, не е обява за запознанство с цел се*с и прочие - просто се интересувам от приятелство и известни уроци в тънкостите на някои неща. От тази гледна точка смятам че не нарушава правилата на форума и се надявам да не бъде изтрита от някой модератор.

    И моля от хората които нямат интерес - без безсмислени коментари относно сексуалността ми. Аз съм такъв какъвто съм и не Ви поучавам за вашия сексуален живот, така че бъдете така добри и Вие да не го правите за моя.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 19.04.16 02:38#2Пламена M.Пламена M.ДжедайРегистрация: 13.11.12Град: -Отговори: 193от: Гей си търси момиче за приятелкаМм, щом в реалния живот не можеш да намериш такава приятелка, наистина не мисля, че тук е правилното място.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest