Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Как да си я върна?

  • 22.06.16 06:47#1Stefan DimitrovStefan DimitrovНовакРегистрация: 22.06.16Град: -Отговори: -Как да си я върна?С приятелката ми бяхме близо 2 години заедно, но последните месеци започнах да я ревнувам много. Тя ме заряза каза, че иска време, докато бяхме разделени поддържахме връзка като приятели, след 2-3 месеца ми каза че иска да сме заедно. Но това продължи 2-3 месеца, писна и от ревността ми отново и всички караници. Имаше причина за тази ревност, беше се запознала по фейсбук с някакво момче виждах че си пишат доста често но ми твърдеше, че са само приятели и аз се опитах да го приема.

    След като ме остави и втория път я попитах има ли нещо с него, отговори ми че има просто леки симпатии, но нищо сериозно, а мен още ме обичала, но не искала да сме заедно. Знам, че мога да си я върна колкото и да ми твърди, че не иска, но ако можете да ми дадете съвет как да го направя В момента поддържаме връзка отново, пишем си всеки ден (не сме от един град), тя няма друг човек в живота си (което е добре). Ще съм ви много благодарен ако ми помогнете. Аз съм на 20, а тя на 17.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 27.06.16 04:46#2Пламена M.Пламена M.ДжедайРегистрация: 13.11.12Град: -Отговори: 193от: Как да си я върна?Ами може и да се съберете. Ти сам знаеш как да го направиш, защото не се случва за пръв път. Пишеш тук заради друго....истината е, че сам трябва да си зададеш въпроса виждаш ли смисъл в тази връзка? Имате ли бъдеще, искаш ли да сте семейство някой ден? Тя ли е жената, с която искаш да прекараш живота си? Ако отговорът е Да, колкото и клиширано да звучи, ще направиш всичко възможно, за да си я върнеш.
    П.п.: Убедена съм, че има друг
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest