Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Форум»Тя и Той, Сексуални отношения»Моля за съвет - искам да си го върна

Моля за съвет - искам да си го върна

  • 29.07.16 08:42#1ДобромираДобромираНовакРегистрация: 29.07.16Град: ВеличковоОтговори: -Моля за съвет - искам да си го върнаЗдравейте на всички във форума

    Ще Бъда кратка и моля за съвет. Разболях се от доста рядко заболяване свързано с имунната ми система , наложи се да бъда 1 месец в болница и още 3-4 месеца у дома. След големия прием на различни лекарства + кортизон започна едно безумно течение когато бях интимна с приятеля ми . След 3-4 месеца обикаляне по гинеколози накрая ми откриха най - лошото за всяка жена. Дори не искам да споменавам какво е , но се досещате.

    С течение на времето когато започнаха да намалят дозите на кортизона и резултатите ми от цитоната маска на шийката на матката от 4-тя степен започнаха да се подобряват. В ноща на 13- ти срещу 14- ти септември на Кръстов ден се помолих у дома без да мога да отида до Кръстова гора от цялото си сърце и душа . Аз зная , че само Бог ми помогна . Но през времето в което боледувах , нервната ми система беше тотално разбита. След поредица от грешки и слушане на родителите ми как той не е за мен , взех решение да сложа край на връзката.

    Сега обаче искам отново да сме заедно . Никога не ме остави и за момент , но ми каза , че вече не е това което е било . Не сме спирали да се виждаме и да имаме контакт. Помолих го за прошка , шанс и време и той ми ги даде . Но нещата не са както бяха , разбира се аз и не очаквам за 5 месеца всичко да бъде както е било в началото .

    Искам да попитам дали знаете коя молитва и на коя точно икона да Се помоля или какво изобщо да направя за да бъдем отново заедно и пак да заживеем под един покрив заедно . Плача всеки ден , и ужасно много съжалявам . Бях повлияна от обстоятелствата.

    Чувала съм за Кръстова гора , но живея в чужбина и нямам възможност да отида точно на Кръстов ден там .
    Посъветвай те ме МОЛЯ ви как и какво да направя . Православна християнка съм . Бъдете благословенни.

    Благодаря
    ОтговорОтговор с цитат
  • 02.08.16 03:56#2Пламена M.Пламена M.ДжедайРегистрация: 13.11.12Град: -Отговори: 193от: Моля за съвет - искам да си го върнаМила, мисля, че вие двамата сте тези, които трябва да си помогнете. Ако вие не се разбирате, никоя свръхестествена сила няма да ви помогне. Ето, събрали сте се, защо плачеш - ако и от двете страни се положат усилия, нещата ще са както преди. А защо не и по-добри... ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest