Как и дали да му кажа че го харесвам?

  • 13.10.16 09:46#1М7М7Регистрация: 21.03.16Град: -Отговори: 2Как и дали да му кажа че го харесвам?Здравейте. От около месец харесвам едно момче. И искам да му призная че го харесвам. Но сме от един клас и ако не се получи мисля, че ще е неудобно да се виждаме всеки ден. Но сме последна година в едно училище. Не съм и много сигурна дали ме харесва.

    Винаги се държи мило с мен, но той е добър и се държи така с всички момичета. Доста често гледа към мен, когато сме в часовете. По физическо играем няколко човека заедно с него и много се забавляваме. И в този час също ме гледа много често.

    В някой часове седим заедно и когато иска да се премести до някой друг за един час ме пита дали има проблем да се премести.В смисъл, че пита дали няма да ми е гадно, ако се премести. А това ми е малко странно да пита това. Ако иска да седне до някой друг просто да иде. Щом ме пита може и да има нещо малко към мен. Но в междучасията той се движи с други групи.

    Аз нямам много приятели в класа и не се движа с никой. Просто отивам при някой за малко и така.Знам, че пиша огромен текст и няма чак толкова информация, но ще съм ви благодарна ако ми дадете някакъв съвет от тази информация.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 21.10.16 04:46#2plami_amplami_amРегистрация: 13.11.12Град: -Отговори: 192от: Как и дали да му кажа че го харесвам?Ще трябва да изчакаш още малко, за да видиш по-сигурни знаци, че има нещо към теб. Ако избързаш, рискуваш да го отблъснеш. Сближете се повече, пък виж какво ще стане. ОтговорОтговор с цитат