Ezine.bg»Форум»Здраве»Майка ми има тумор на мозъка! Препоръчайте ми неврохирург

Майка ми има тумор на мозъка! Препоръчайте ми неврохирург

  • 03.05.17 05:17#1KristinaKristinaНовакРегистрация: 26.09.13Град: -Отговори: 1Майка ми има тумор на мозъка! Препоръчайте ми неврохирургЗдравейте! Спешно се нуждая от помощта ви! Става въпрос за майка ми,преди около месец започна да изпитва болки в очите,когато гледаше на страни.Отидохме в ИСУЛ една вечер в кабинета по спешност и там ни казаха,че зрението й е на 100%,изписаха капки след употребата,на който тя се влуши. С всеки ден,тя все повече губеше зрението си.

    Изпратиха я на невролог, от там той ни изпрати на скенер, на скенера се оказа,че всичко е наред няма нищо на мозъка.... На другия ден, тоест днес невролога ни прати отново на очен лекар в ИСУЛ, там лекарката й сложи капки за разширяване на зениците, който първия път не й беше сложила.

    След прегледа,установи че има папили в очните дъна и най вероятно е тумор в мозъка, който пак повтарям не се вижда на скенера.

    Посъветва ни да се обърнем към специалист неврохирург. Моля ви, ако познавате добри такива да ги препоръчате!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 11.05.17 05:20#2Пламена M.Пламена M.ДжедайРегистрация: 13.11.12Град: -Отговори: 193от: Майка ми има тумор на мозъка! Препоръчайте ми неврохирургОмг, не може да търсиш неврохирург в интернет, защото - 1во - не са ѝ поставили диагноза! Мисли позитивно. 2ро- много по-добре е да получиш мнение от реални хора, които са били при даден лекар.ОтговорОтговор с цитат
  • 19.05.17 12:29#3KristinaKristinaНовакРегистрация: 26.09.13Град: -Отговори: 1от: Майка ми има тумор на мозъка! Препоръчайте ми неврохирургАми не познаавам хора, който са имали такъв проблем.Мисля,че тези форуми са точно за това? Омг.....В крайна сметка се оказа,че не е тумор, беше в болница 1 седмица,пооправи й се зрението но пак й е замъглено.Още не могат да открият проблема за съжаление....ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest