Ezine.bg»Форум»Тя и Той, Сексуални отношения»След раздялата нищо не беше същото

След раздялата нищо не беше същото

  • 22.05.17 11:47#1Mitko IvanovMitko IvanovНовакРегистрация: 22.05.17Град: -Отговори: -След раздялата нищо не беше същотоЗдравейте на всички дами от форума! Пише ви един доста объркан млад "мъж" на 24 който търси съвет. Ще гледам да съкратя максимално историята за да може да е по лесно. Имах връзка с момиче от близо 3 години като живеехме заедно от самото начало, като се разделихме доста неочаквано за мен. Тя пожела да си дадем почивка от 2 седмици, което време за всеки е ясно че е отлагане на раздялата колкото и надежди да има човек.

    След тази ПАУЗА така да го наречем на връзката си естествено се разделихме имах такова усещане и затова не го приех толкова тежко. Мина месец след което тя пожела да вечеряме и поради чувствата ми се събрахме отново което може би беше грешка. Бяхме заедно месец и малко но нещата не бяха така както преди имаше едно одръпване и от двете страни. Тя не беше сигурна в чувствата си дали ме обича дали не и просто бяхме е така заедно колкото да не сме сами май май.

    Разбрах че е подържала връзка с някакво момче и се почуствах адски тъпо след като тя твърдеше че не е подържала връзка с никой и реших да се разделим този път аз. Сега ми е по леко след като знам че не съм в напрежение дали ще сме заедно дали не .... но не излиза от главата ми Дали да се мъча да я забравя или ако мисля че тя е голямата ми любов дали да изчакам един стабилен период от време в който да си взема живота в ръце да обърна внимани на себе си като през това време всеки си е поел по своят път и тогава да я потърся отново като приятели пък тогава да видим дали ще има някаква тръпка. Благодаря Ви предварително на всички!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 09.06.17 06:46#2Потребител#192998Потребител#192998НовакРегистрация: 09.06.17Град: -Отговори: 8от: След раздялата нищо не беше същотоПросто не сте един за друг. Затвори тази страница.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest