Ezine.bg»Форум»Здраве»Ще умра от аднексита...Не правете аборт, за да избегнете това мъчение!

Ще умра от аднексита...Не правете аборт, за да избегнете това мъчение!

  • 18.09.17 09:35#1SammaSammaНовакРегистрация: 18.09.17Град: -Отговори: -Ще умра от аднексита...Не правете аборт, за да избегнете това мъчение!Здравейте. Аз съм едва на 18 години и вече напълно отчаяна и на дъното. Аднексит е моята диагноза поне засега според тримата генеколози, които ме преглеждаха. Всичко започна с аборт. Прецених тогава че няма да се справя с дете още съм прекалено млада и бях изплашена до смърт какво ще стане. А сега сега дори се запитвам дали ще имам втори шанс да стана майка. Целия ми живот е една трагедия и не виждам изход на никаде.

    8 месеца след аборта продължавам да си поддържам температура от около 37.3 градуса и почти постоянни болки ниско в ляво около яйчника. Всеки един мои ден е обсипан с тия мъки плакала съм колкото никога за целия си кратък живот. Опитах да направя нещо по въпроса, опитах да се лекувам изпих какви ли не антибиотици и ципрофлоксацин и тинидазол и сумамед и то с ефект, докато ги пия после пак същото.

    Най-много ме натъжава, че лекарите ме гледат с насмешка сякаш ми няма нищо изписват антибиотика и ме изпращат с думите аиде със здраве. Сега отново отидох при единия, който също мислеше, че ме е излекувал с поредния антибиотик и му казах, че не съм добре каза ми евентуално да вляза в болница.

    Ако и след това не се подобря, не знам как ще продължавам. Другото. което ме съсипа, е, че абсолютно никой не знае за моите проблеми освен приятеля ми. Не мога да кажа на никой и не зная дори как се казва такова нещо. Дори пред докторите ми е трудно да говоря. Последния път когато за пореден път разяснявях какво ми е на лекаря, щях да се разплача едвам се сдържах, едвам говорех.

    Моля ви ако има някой, който е минал през подобно нещо да сподели неговия опит. Не зная вече какво да направя срината съм и психически и физически. Това е само малка част от цялата ми история.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 04.05.18 04:33#2Потребител#212849Потребител#212849НовакРегистрация: 02.05.18Град: -Отговори: 5от: Ще умра от аднексита...Не правете аборт, за да избегнете това мъчение!Не съм предполагала, че е толкова сложно!ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest