Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ролери в стая

  • 13.05.18 05:37#1Потребител#212876Потребител#212876НовакРегистрация: 03.05.18Град: -Отговори: 3Ролери в стаяПървоначално исках да излезна навън, за да карам ролери, но мама не разреши, защото съм сама и няма кой да ми пази обувките. Чудех се дали да отида без обувките , но се отказах.
    По - късно я питах дали може да карам колело зад блока и тя пак каза не, защото аз не мога и исках да се науча. Жалко, че нямах смелостта като по - малка да се науча. Е същност, някъде към 7-8 -годишна възраст се учех и тате ме научи, но след като паднах се отказах. От тогава минаха 6 години. . .

    Тогава реших да пробвам нещо, което съм 100%, че мама няма да ми даде, но се пак нямаше какво да правя. Взех си ролерите, сложих си райбера на стаята и почнах да ги карам...
    След като ги свалих видях пода със следи от ролери. Чудех се какво да правя дълго време... даже писах на приятелката ми.

    Първо се пробвах да почистя с парцала, но някои повечето след си останаха.
    Тогава пробвах с четка за рисуване и с вода, само, че без боички, понеже знам че пода нараства като се напои.

    Хубавото е, че повечето следи изчезнаха.... или по - скоро не, сега ще започна вече да го оправям с боички. Аз нямах точния цвят, затова смесих някой.... Не изглеждаше добре. И тогава без да исках разсипах чашата с боята, но нямаше с какво да я забърша, а банята беше заета и се наложи с ръце. Подът изглеждаше по - добре от всякога макар, че се изцапах.

    Мисля, че се спасих даже го направих, така че да изглежда по - добре от колкото преди беше, защото пак имаше малки, но дебели драскотини. Благодаря ви, че прочетохте тази история от моя живот. Надявам се да ви е харесала. Бай бай!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 16.05.18 05:19#2Пламена M.Пламена M.ДжедайРегистрация: 13.11.12Град: -Отговори: 193от: Ролери в стаяИ когато майка ти измие пода, ще види стореното и ще изхвърли ролерите ОтговорОтговор с цитат
  • 22.05.18 03:55#3Потребител#212876Потребител#212876НовакРегистрация: 03.05.18Град: -Отговори: 3от: Ролери в стаяplami_am :И когато майка ти измие пода, ще види стореното и ще изхвърли ролерите Тя по принцип ме кара аз да си я чистя .... МИ ПАК ПО - ДОБРЕ НЯМА И ДА ВИДИ ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest