Откъде идват болките в кръста

Откъде идват болките в кръста

0

Не е задължително да сте в напреднала възраст, за да имате проблеми с кръста. Артозата, прищипването на нервите, шиповете, наднорменото тегло са сред най-честите причини за този проблем.

1
Съвети и отзиви за Болки в бъбреците. Теми и материали за Болки в бъбреците от Ezine.bg. Всичко за Болки в бъбреците на едно място.

Популярни

Болки в бъбреците - Камъни в бъбреците могат да увредят сърцето

Камъни в бъбреците могат да увредят сърцето

24.02.20150506

Според учените камъните в бъбреците оказва негативен ефект довеждайки до заболявания като диабет, затлъстяване, високо артериално налягане.

Болки в бъбреците - Акупунктурата помага при менструални болки

Акупунктурата помага при менструални болки

18.02.20100413

Ефикасно средство срещу менструални болки е акупунктурата, твърдят корейски учени. Акупунктурата стимулира производството на ендорфини и хормона на щастието - серотонин.

Болки в бъбреците - Не пренебрегвайте сигналите на тялото

Не пренебрегвайте сигналите на тялото

18.04.201102400

Когато тялото ви изпраща сигнали под формата на болка или дискомфорт в определен орган, направете изследване. Често киселините са признак за болест на сърцето.

Болки в бъбреците - Алтернативно лечение на камъни в бъбреците

Алтернативно лечение на камъни в бъбреците

21.11.201303619

Билколечението обикновено се препоръчва като комбинация с медикаментите предписани от лекар. Препоръчва се диета, която се определя в зависимост от това какви са камъните в бъбреците.

Болки в бъбреците - Тъмни кръгове под очите издават проблем с бъбреците

Тъмни кръгове под очите издават проблем с бъбреците

06.06.201305699

По оттенъка на сенките може да прецените кой орган не работи добре. Кафявият цвят например говори за проблеми бъбреците.

Болки в бъбреците - Кресонът премахва пърхот и пречиства бъбреците

Кресонът премахва пърхот и пречиства бъбреците

30.06.201301328

В Англия се смятало, че кресонът предпазвал от скорбут. С това растението си е спечелило прозвището хлябът на бедняците , поради зародилата се тогава традиция хората от работническата класа да закусват сутрин със сандвич с кресон.

Болки в бъбреците - Витамин С- виновник за бъбречните камъни

Витамин С- виновник за бъбречните камъни

09.02.201301377

Мъжете, които приемат всекидневно витамин С под формата на добавки, са двойно по-застрашени от камъни в бъбреците, показват последни изследвания. Според шведските изследователи направили

Болки в бъбреците - Ефективно прочистване на бъбреците у дома

Ефективно прочистване на бъбреците у дома

04.06.201501670

Прочистването на бъбреците може да се прави, когато човек няма някакви оплаквания. С няколко лесни домашни метода можете да пречистите бъбреците си от натрупаните токсини.

Болки в бъбреците - Остеопатията и нейните ползи

Остеопатията и нейните ползи

29.09.201232045

Ползата от остеопатията е, че без никакви лекарства – таблетки или мазила, а само чрез чувствителността на пръстите на специалист в областта, може да се отървете от болката.

Болки в бъбреците - Методи за диагностика на камъни в бъбреците

Методи за диагностика на камъни в бъбреците

26.12.20140649

Ултразвуковата диагностика проучва местоположението и размерите на налични образувания в бъбреците. Този способ е абсолютно безвреден и не излага пациента на вредните рентгенови лъчи.

Болки в бъбреците - Болкоуспокояващите могат да увредят слуха

Болкоуспокояващите могат да увредят слуха

30.01.20130496

При болки в главата, гърба, кръста и на други места по тялото повечето хора автоматично посягат към обезболяващите. Но освен че помагат при преодоляването на болката, те могат да се отразят негативно на слуха.

Болки в бъбреците - Цвеклото помага при менструални болки

Цвеклото помага при менструални болки

05.08.20100868

Сокът от цвекло е болкоуспокояващо средство при менструални болки. Сокът от цвекло има също противовъзпалително и диуретично действие.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Подбрани статии, майсторски рецепти и текстове за Болки в бъбреците в сайта на жената. Всичко, което те интересува за Болки в бъбреците е в Езине.бг. Имаш съвети относно Болки в бъбреците? Пишете ни от бутона за контакт по-долу. Дай своето мнение и мнение за Болки в бъбреците.