Симптоми при възпалена жлъчка

Симптоми при възпалена жлъчка

0

Ако ли пък жлъчното възпаление е хронично, то болните имат редица храносмилателни смущения, като гадене, оригване, тежест след нахранване и непонасяне на тлъсти храни.

1
Идеи и мнения за Болки в жлъчката симптоми. Статии и материали за Болки в жлъчката симптоми от Ezine.bg. Подробна информация относно Болки в жлъчката симптоми в един сайт.

Популярни

Болки в жлъчката симптоми - Мазната кожа е симптом на камъни в жлъчката

Мазната кожа е симптом на камъни в жлъчката

31.05.201312052

Мазната кожа на лицето не е само козметичен проблем. Това може да е симптом за много сериозно състояние – камъни в жлъчката, което изисква посещение при специалист.

Болки в жлъчката симптоми - Симптоми при възпалена жлъчка

Симптоми при възпалена жлъчка

17.10.2012096065

Симптомите на възпалена жлъчка често се отбелязват с болка в горната част на корема. Възпаленият жлъчен мехур обикновено се причинява от жлъчни камъни в жлъчния мехур.

Болки в жлъчката симптоми - Как да пречистим жлъчката

Как да пречистим жлъчката

08.12.201215114

Най-безобидния начин за пречистване на жлъчката е консумацията на горски ягоди. Те спомагат и за пречистването на черния дроб.

Болки в жлъчката симптоми - Сърдечен удар при жените - симптоми

Сърдечен удар при жените - симптоми

09.07.201507905

Опасността от сърдечни удари при жените е също толкова висока, колкото и при мъжете. Те са причина номер едно за смъртност при нежния пол. Често обаче инфарктът остава скрит зад други, много по-малко застрашаващи състояния

Болки в жлъчката симптоми - Чаят намалява риска от рак на яйчниците

Чаят намалява риска от рак на яйчниците

22.11.201202279

Две чаши черен чай или една зелен на ден намалят риска от развитие на рак на яйчниците, установиха учени. Кои са най-честите симптоми за рак на яйчниците.

Болки в жлъчката симптоми - Цвеклото помага при менструални болки

Цвеклото помага при менструални болки

05.08.20100907

Сокът от цвекло е болкоуспокояващо средство при менструални болки. Сокът от цвекло има също противовъзпалително и диуретично действие.

Болки в жлъчката симптоми - Симптоми при венерическите болести

Симптоми при венерическите болести

10.03.201208054

Венерическите болести са много и различни, затова и симпомите при всяка отделна болест са различни. Ако се усъмните, че имате подобна инфекция, най-добре се консултирайте с лекар.

Болки в жлъчката симптоми - Симптомите при пневмония

Симптомите при пневмония

20.03.201501565

Пневмонията може да протече почти без симптоми, но е възможно и да се наблюдава тежка дихателна недостатъчност с риск за живота. Ако нощем ви събужда кашлица, това със сигурност подсказва, че трябва да ви прегледа лекар пулмолог.

Болки в жлъчката симптоми - Състоянието на устата разкрива болести

Състоянието на устата разкрива болести

03.12.201304297

Състоянието на устата може да ви помогне да откриете симптомите на някои заболявания. Ако усещате устата си суха, въпреки че слюноотделянето е нормално и постоянно изпитвате жажда, може да става въпрос за диабет.

Болки в жлъчката симптоми - Филип Киркоров е претърпял втори инфаркт

Филип Киркоров е претърпял втори инфаркт

09.03.20141779

Легендата на руската музика Филип Киркоров е претърпял инфаркт. Певецът с български корени от известно време се е оплаквал от болки в гърдите, но не е предприемал никакви мерки.

Болки в жлъчката симптоми - Причини за болки в ставите

Причини за болки в ставите

04.05.20150766

Хиляди хора страдат от болки в ставите. Този вид неразположение може да засегне една или повече стави. Важно е да знаете при болки в ставите кога да потърсите лекар. Няколко са случаите, когато самолечението е силно непрепоръчително.

Болки в жлъчката симптоми - Акупунктурата помага при менструални болки

Акупунктурата помага при менструални болки

18.02.20100430

Ефикасно средство срещу менструални болки е акупунктурата, твърдят корейски учени. Акупунктурата стимулира производството на ендорфини и хормона на щастието - серотонин.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Готини ревюта, готварски рецепти и публикации за Болки в жлъчката симптоми в портала на модерния българин. Онова, което те интересува на тема Болки в жлъчката симптоми е в Езине.бг. Имаш съвети относно Болки в жлъчката симптоми? Пишете ни от връзката за връзка под навигацията отдолу. Добави своята отценка и мнение за Болки в жлъчката симптоми.